آیا فرهاد مجیدی به استقلال برمیگرده؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت » آیا فرهاد مجیدی به استقلال برمیگرده؟ آرمین سردار Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۹ فروردین ۱۳۹۱ ۱۵:۱۳ Reply count 0 آیا فرهاد مجیدی به استقلال برمیگرده؟ By آرمین سردار 4631 Day ago danial forouzanfar Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۳۱ فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ Reply count 0 By danial forouzanfar 4621 Day ago خدا کنه برگرده اشکان قدیمی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۰:۲۶ Reply count 0 By اشکان قدیمی 4620 Day ago اگر قلعه نوعی به استقلال برگرده که انشاالله برنگرده بازیکنانی مثل مهدی رحمتی و مجتبی جباری از استقلال می روند و فرهاد مجیدی هم به استقلال بر نمی گردد ف م Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ اسفند ۱۳۹۰ ۲۱:۰۵ Reply count 0 By ف م 4618 Day ago انشاالله که آقای مجیدی بر میگرده خیلی خیلی دلم واسه بازیشون تنگ شده و واقعا جاشون تو زمین خالی هستش فرهاد قدیری Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۳:۵۶ Reply count 0 By فرهاد قدیری 4617 Day ago فرهاد مجیدی عاشق استقلاله. من مطمئنم که به استقلال برمی گرده و بازم این شیث و نصرتی رو ضایع می کنه الهه معصومی Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۲۳:۴۸ Reply count 0 By الهه معصومی 4615 Day ago Arezume ke bargarde vaghan bazikone!!!!kheili dust dashtanie ishala bargarde alireza farzad Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۷ اسفند ۱۳۹۰ ۱۴:۲۳ Reply count 0 By alireza farzad 4614 Day ago فکر نمیکنم فرهاد دیگه به فوتبال ایران برگرده این مطابو یکی از نزدیکاش گفته مجید رامیان Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۱۶:۵۸ Reply count 0 By مجید رامیان 4608 Day ago اگه این دلارهای تیم های عربی بگذارد ف م Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ اسفند ۱۳۹۰ ۲۱:۰۵ Reply count 0 By ف م 4603 Day ago فرهاد اولا به خاطر پول نرفته مشکلاتی داشته که به خودشون مربوط میشه دوما انشالله که بر میگرده و شاهد بازی های زیبا و قشنگشون در استقلال میشیم farzad haghighi Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۱:۱۱ Reply count 0 By farzad haghighi 4587 Day ago انشااله میاد چون ساله اخرشو میخواد استقلال بازی کنه amir hossin tarverdy Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۲۰:۵۷ Reply count 0 By amir hossin tarverdy 4586 Day ago esteghllal khoney farhade.manmotmaenam ba bodan haji fahad barmigarde. farzad haghighi Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۱:۱۱ Reply count 0 By farzad haghighi 4585 Day ago حاجی که حوصله موندن نداره بازم استعفا.خدا عاقبتمونو بخیر کنه میلاد قربانی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۲ فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ Reply count 0 By میلاد قربانی 4584 Day ago 50-50 farzad haghighi Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۱:۱۱ Reply count 0 By farzad haghighi 4584 Day ago 100% saeed mohsen zadeh Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ Reply count 0 By saeed mohsen zadeh 4567 Day ago مثل اینکه امیر نمیذاره فرهاد بیاد farzad haghighi Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۱:۱۱ Reply count 0 By farzad haghighi 4566 Day ago حاجی قراره با امیر صحبت کنه کاش لج نکنه saeed mohsen zadeh Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ Reply count 0 By saeed mohsen zadeh 4566 Day ago خوب امیر تو سالهای قبل با رحمتی و جباری لج کرده بود امسال هم با فرهاد farzad haghighi Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۱:۱۱ Reply count 0 By farzad haghighi 4565 Day ago ایشالا اونم حل میشه اما به قول خود امیر نیومده که سرمایه سوزی کنه.جالبه خودش میگه نیومدم تصفیه حساب شخصی کنم اما الان داره لج میکنه ولی کاش باشگاهو در نظر میگرفت هوادارارو در نظر میگرفت.کاش elnaz mousavi Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۰ شهریور ۱۳۹۱ ۱۵:۲۹ Reply count 0 By elnaz mousavi 4493 Day ago Written by: farzad haghighi ایشالا اونم حل میشه اما به قول خود امیر نیومده که سرمایه سوزی کنه.جالبه خودش میگه نیومدم تصفیه حساب شخصی کنم اما الان داره لج میکنه ولی کاش باشگاهو در نظر میگرفت هوادارارو در نظر میگرفت.کاش کاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااش ولی امیر قلعه نوعی خودخواه تر ازین حرفاس. saeed mohsen zadeh Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ Reply count 0 By saeed mohsen zadeh 4492 Day ago دوست عزیزم اولا که این موضوع قدیمی و تاریخ گذشته شده دوم اینکه شما تو این چند روزی که عضو شدین بجز فرهاد مجیدی چیز دیگه ای برای گفتن نداشتین قصد بی احترامی ندارم اما بهتره منطقی باشید چون چه شما بخواهی یا نه الآن فرهاد توی تیم نیست و شاید دیگه نباشه پس بهتره به جای دامن زدن به این بحث و ایجاد حاشیه درمورد مسائل مربوط به تیم بحث کنیدو به جای شخص از مجموعه تیم حمایت کنید باتشکر elnaz mousavi Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۰ شهریور ۱۳۹۱ ۱۵:۲۹ Reply count 0 By elnaz mousavi 4490 Day ago Written by: saeed mohsen zadeh دوست عزیزم اولا که این موضوع قدیمی و تاریخ گذشته شده دوم اینکه شما تو این چند روزی که عضو شدین بجز فرهاد مجیدی چیز دیگه ای برای گفتن نداشتین قصد بی احترامی ندارم اما بهتره منطقی باشید چون چه شما بخواهی یا نه الآن فرهاد توی تیم نیست و شاید دیگه نباشه پس بهتره به جای دامن زدن به این بحث و ایجاد حاشیه درمورد مسائل مربوط به تیم بحث کنیدو به جای شخص از مجموعه تیم حمایت کنید باتشکر درسته حق با شماس فرهاد مجیدی دیگه توی تیم نیس ولی من یه سوال دارم ما باید دقیقا از چی حمایت کنیم به نظر من استقلال دیگه مثل گذشته قشنگ بازی نمیکنه نمیگم که دلیلش فقط نبودن فرهاده نه ...ولی من فقط دارم میگم که شما فکر نمیکنین استقلال با فرهاد بهتر از استقلال بدون فرهاده؟ باور کنید اگه آقای قلعه نویی حداقل با یه دلیل معقول تر فرهاد مجیدیو میذاشت کنار هیچ حرفی نبود ولی حالا................................. البته شما راس میگین ایجاد حاشیه کار درستی نیس حداقل وضعیت تیم نباید از این بدتر بشه منم دیگه راجع به این موضوع چیزی نمیگم ممنون از تذکرتون. saeed mohsen zadeh Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ Reply count 0 By saeed mohsen zadeh 4490 Day ago واقعا افتخار میکنم که هوادار تیمی هستم که طرفداران فهیمی مثل شما داره که از انتقاد ناراحت نمیشید خیلی ممنون alireza alkhamis Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۵ مرداد ۱۳۹۱ ۱۹:۳۴ Reply count 0 By alireza alkhamis 4478 Day ago فرهاد گفت به استقلال بر میگردم و بازیمو تو استقلال به پایان میرسونم...نگران برگشتش نباشید...ولی اگه بزارن !!! کی!!! خدا میدونه Jump to استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا