علی سامره 30ثانیه تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت » علی سامره 30ثانیه جواد نوبخت هروی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۲۱ Reply count 0 علی سامره 30ثانیه By جواد نوبخت هروی 3969 Day ago یادش به خیر گلی که سامره ثانیه 30به پرسپولیس زد هیچ وقت ازیادها نخواهد رفت .هواداران آن زمان علی سامره را بیشتر ازالان فرهاد دوستش داشتند شبنم علی قنبری Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ Reply count 0 By شبنم علی قنبری 3969 Day ago کاشکی با لباس اس اس خدافظی میکردکاشکی اخرین بازیاش واس اس اس بود امیر حسین گودرزی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ Reply count 0 By امیر حسین گودرزی 3968 Day ago یاد باد ان روزگاران یاد باد لیلا جوکار Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ Reply count 0 By لیلا جوکار 3968 Day ago Written by: شبنم علی قنبری کاشکی با لباس اس اس خدافظی میکردکاشکی اخرین بازیاش واس اس اس بود علیرضا جوادیان Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ Reply count 0 By علیرضا جوادیان 3967 Day ago Written by: لیلا جوکار [quote=shabnam] کاشکی با لباس اس اس خدافظی میکردکاشکی اخرین بازیاش واس اس اس بود علی سامره بازیکن بزرگی بود وشاید اگر همزمان با دایی نبود که به خاطر باند بازیها از تیم ملی دور بمونه بیشتر از اینها رشد میکرد ولی برای هوادارهای استقلال یادگاری ماندگار گذاشت زنده باد علی 30 ثانیه حسن یارمحمدی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ Reply count 0 By حسن یارمحمدی 3967 Day ago غیر از اون گل سال 82 تو برد دو بر یک گل اولو به زیبایی هر چه تمام تر زد اون گل رو خیلی دوست دارم میثم محمدی قراسویی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ Reply count 0 By میثم محمدی قراسویی 3966 Day ago یکی از متعصب ترین بازیکنای استقلال کبیر بود که بارها از طرف لنگیا پیشنهاد خوبی بهش شد ولی بخاطر تعصب بالاش قبول نکرد و من واقعا عاشقشم....... ضمنا کلیپ گل ثانیه 32 شو من دارم و زمانی که سیستمم میزون شد، حتما تو سایت میذارمش....!!!! Jump to استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا