بدترین دربی؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت » بدترین دربی؟ ابوالفضل گلستانی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۴:۱۹ Reply count 0 بدترین دربی؟ By ابوالفضل گلستانی 4121 Day ago محمد طاطیان Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۰:۰۱ Reply count 0 By محمد طاطیان 4116 Day ago بنظر من بازی 75 از همه بدتر بودش میثم محمدی قراسویی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ Reply count 0 By میثم محمدی قراسویی 4116 Day ago من شماره دربی هارو نمیدونم! اما اون باخت 3 بر 2 خیلی بد بود! هرچند من تا قبل از اون باخت، خیلی از فامیلای لنگی رو که تا اون موقع رو نکرده بودن و نمیشناختم! که با باخت اس اس مشخص شدند! که بدجوری نشستم به خفت شون! چون ما روز بعدش، یه عروسی دعوت بودیم، وتو اون عروسی ، حسابی از خجالتمون در اومدن! واین بد مونده نو ذهنم!!! ولی متاسفانه، یه کم شانس با ما یار نیست!!! امیر حسین اسلامی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ Reply count 0 By امیر حسین اسلامی 4116 Day ago گزینه آخر سمیه اخویان Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ Reply count 0 By سمیه اخویان 4116 Day ago دقیق یادم نیست بازی چندم بود اما همون بازی که استقلال2_0جلو بود اما3_2باخت امیر حسین اسلامی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ Reply count 0 By امیر حسین اسلامی 4116 Day ago دربی 74 بود که 3-2 باختیم مجید مسلم آذر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ Reply count 0 By مجید مسلم آذر 4108 Day ago من بدبخ رو بگو . تو جاده بودم و ی جا زدم کنار و استقلال دو تا زد .با خیال راحت بلند شدم رفتم اون 10 مین رو ندیدم و به راهم ادامه دادم که رادیو لعنتی منو شوکه کرد و...... خیلی وحشتناک بود Jump to استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا