استاد دربی را کدام شخصیت میدانید؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت » استاد دربی را کدام شخصیت میدانید؟ محمد علی نظری Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۵۹ Reply count 0 استاد دربی را کدام شخصیت میدانید؟ By محمد علی نظری 4144 Day ago امید زین آبادی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ Reply count 0 By امید زین آبادی 4144 Day ago هر چند احترام خاصی برای ژنرال قائلم اما تو دربی ها مثل پرویز خان شجاعت نداره و دوست نداره رکورد شکست ناپذیریش تو دربی شکسته بشه.به خاطر همین پرویز خان فقط برای برد بازیکنانش رو میفرستاد اما ژنرال انصافا اینطور نبود. امیدوارم امسال هم لنگی ها رو مثل همیشه سوراخ سوراخ کنیم.از امسال باید سلسله سوبله چوبله رو ارتقا بدیم تا عدد 6 تا دوباره لنگیها حرف از 6 نزنن. 44444444444444444444444444444444444444444 حسن یارمحمدی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ Reply count 0 By حسن یارمحمدی 4144 Day ago به نظر من قلعه نوعی پارسال به خاطر این که صدر از دست نده اون کارو کرد که بهترین کار بود مظلومی هم با بی تفاوتیش به بازی تو دقایق اخر اون اتفاق تلخو رقم زد که همه موفقیتاش تو بازی های قبلو خراب کرد امسال نشونشون میدیم حسین اسداللهی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۰ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۳۸ Reply count 0 By حسین اسداللهی 4144 Day ago من به پرویز رای دادم ولی دلم پیش قلعه نوییه.*** حسین اسداللهی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۰ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۳۸ Reply count 0 By حسین اسداللهی 4144 Day ago من به پرویز رای دادم ولی دلم پیش قلعه نوییه.*** علی خانمیرزایی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ Reply count 0 By علی خانمیرزایی 4143 Day ago انصافا پرویز خان خیلی تیم قوی و خوبی داشت البته اس اس همیشه خوبه ولی تو اون دوره هم جباری هم اقا فرهاد رو اوج بودن ولی از نظر اماری پرویز سوبله چوبله قطعا از همه بهتره کامبد سینکی راد Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۳ فروردین ۱۳۹۲ ۲۰:۵۶ Reply count 0 By کامبد سینکی راد 4138 Day ago 1- پرویز مظلومی 2- منصورخان پورحیدری ساحره عصار Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ Reply count 0 By ساحره عصار 4137 Day ago استاد اس اس علی رستگار مقدم Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۲۹ Reply count 0 By علی رستگار مقدم 4137 Day ago همیشه تو شرایط سخت ژنرال دربی داشته اما مطمئن باشید علی دایی رو سوراخ سوراخ می کنه Jump to استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا