من که شماره 7 رو تن اون نامرد ببینم اتیش میکیرم. ....شما جطور? سیاوش تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت » من که شماره 7 رو تن اون نامرد ببینم اتیش میکیرم. ....شما جطور? سیاوش سجاد اله Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۲ فروردین ۱۳۹۱ ۲۳:۱۸ Reply count 0 من که شماره 7 رو تن اون نامرد ببینم اتیش میکیرم. ....شما جطور? سیاوش By سجاد اله 4548 Day ago farzad haghighi Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۱:۱۱ Reply count 0 By farzad haghighi 4547 Day ago هم موافقم هم نه.درسته این پیراهن فقط لایق داش فرهاده اما خواهشا به کسی توهین نشه.سیاوش هرچیم باشه الان استقلالیه پس باید حمایتش کنیم هرچند خوشمون نیاد.ما که هواداریم اگه به بازیکنای خودمون چیزی بگیم دیگه از بعضی لنگیا که میان تو تالار ابی توهین کردن چون خودمون عاتو دستش دادیم ف م Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ اسفند ۱۳۹۰ ۲۱:۰۵ Reply count 0 By ف م 4540 Day ago Written by: farzad haghighi هم موافقم هم نه.درسته این پیراهن فقط لایق داش فرهاده اما خواهشا به کسی توهین نشه.سیاوش هرچیم باشه الان استقلالیه پس باید حمایتش کنیم هرچند خوشمون نیاد.ما که هواداریم اگه به بازیکنای خودمون چیزی بگیم دیگه از بعضی لنگیا که میان تو تالار ابی توهین کردن چون خودمون عاتو دستش دادیم saeed mohsen zadeh Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ Reply count 0 By saeed mohsen zadeh 4539 Day ago Written by: ف م [quote=feri patala]هم موافقم هم نه.درسته این پیراهن فقط لایق داش فرهاده اما خواهشا به کسی توهین نشه.سیاوش هرچیم باشه الان استقلالیه پس باید حمایتش کنیم هرچند خوشمون نیاد.ما که هواداریم اگه به بازیکنای خودمون چیزی بگیم دیگه از بعضی لنگیا که میان تو تالار ابی توهین کردن چون خودمون عاتو دستش دادیم alireza alkhamis Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۵ مرداد ۱۳۹۱ ۱۹:۳۴ Reply count 0 By alireza alkhamis 4473 Day ago به نظر من اگه به سیاوش نمیدادن بهتر بود...شماره 7 just فرهاد...نباید به غیر فرهاد شماره 7 رو به بازیکنه دیگه ای بدن elnaz mousavi Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۰ شهریور ۱۳۹۱ ۱۵:۲۹ Reply count 0 By elnaz mousavi 4473 Day ago Written by: saeed mohsen zadeh [quote=foloks206][quote=feri patala]هم موافقم هم نه.درسته این پیراهن فقط لایق داش فرهاده اما خواهشا به کسی توهین نشه.سیاوش هرچیم باشه الان استقلالیه پس باید حمایتش کنیم هرچند خوشمون نیاد.ما که هواداریم اگه به بازیکنای خودمون چیزی بگیم دیگه از بعضی لنگیا که میان تو تالار ابی توهین کردن چون خودمون عاتو دستش دادیم Jump to استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا