بهترینها و بدترینهای داربی؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » بهترینها و بدترینهای داربی؟ کاربر ناشناس Gender Male Country Roles Registeration Date ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵ Reply count 0 بهترینها و بدترینهای داربی؟ By کاربر ناشناس 5559 Day ago سلام آقایان عنایتی وفرهادمجیدی وسیاوش اکبر پور بهترین فرصتها رو از دست دادند خسرو حیدری وحسین کاظمی وبیک زاده نسبتا روز خوبی رو پشت سر گذاشتند mohammad javadi Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۱ مهر ۱۳۸۸ ۱۳:۳۹ Reply count 0 By mohammad javadi 5558 Day ago هیچکودم از بازیکنا خوب بازی نکردن جز اعصاب خورد کنی چیزه دیگه ای نداشت هیمن اسماعیل شریفی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ Reply count 0 By اسماعیل شریفی 5558 Day ago واقعا متاسفم درود به شرف هواداران استقلال استقلال اگر این هواداران باغیرت وبا تعصب رو نداشت الان ... سولماز برهانی Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۱:۱۴ Reply count 0 By سولماز برهانی 5555 Day ago من فکر می کنم تو این بازی خسرو حیدری مثله همیشه عالی بود، بیگ زاده هم خوب بود من همیشه بازیکن های شوتزن رو دوست دارم ، عنایتی واکبرپورهم فوق العاده بد بازی کردند تا جای خالی ارش بیشتر احساس بشه. حالا دیگه صمد خان هم باید به این نتیجه رسیده باشه که ارش باید فیکس باشه. رضا کلاگر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ Reply count 0 By رضا کلاگر 5552 Day ago من با نظر شما solmaz کاملا موافقم.رضا اسماعیل شریفی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ Reply count 0 By اسماعیل شریفی 5539 Day ago بهترینا فقط هوادارانه استقلال بودن علی کلانترزاده Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۰ شهریور ۱۳۸۸ ۱۷:۵۹ Reply count 0 By علی کلانترزاده 5507 Day ago بازی که تبانی باشه همینه دیگه Jump to استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا