بی غیرتها و با غیرتها تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » بی غیرتها و با غیرتها امیر حسین اسلامی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ Reply count 0 بی غیرتها و با غیرتها By امیر حسین اسلامی 3920 Day ago همونطور که میدونید در اواخر بازی با نفت شعار ( بی غیرتها حیا کنید-----استقلال و رها کنید) از سوی طرفداران استقلال سر داده شد.منم گفتم البته من منظورم به بازیکنایی مثل نوری ، قاضی نظری و جمشیدیان و کبه بود. حالا میخوام با این 2 عکس نظر شما دوستان رو بپرسم.به نظر شما کی با غیرت واقعی هست و کی نیست؟کی بی غیرته؟ علیرضا جوادیان Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ Reply count 0 By علیرضا جوادیان 3920 Day ago عالی بود به نظر من تمام کسانی که امسال به هر دلیلی از استقلال رفتن باعث بوجود آمدن این شرایط هستن چون با ترک تیم تو اواسط فصل وخالی کردن دست امیر شاید دیگر واژه غیرت در فوتبال بی معنی شد هر کس شرایط شخصی خودش را به تیم ترجیح داد ورفت فکر کنم بهتره از این واژه تو فوتبال استفاده نشه shide HR Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ Reply count 0 By shide HR 3920 Day ago Written by: علیرضا جوادیان عالی بود به نظر من تمام کسانی که امسال به هر دلیلی از استقلال رفتن باعث بوجود آمدن این شرایط هستن چون با ترک تیم تو اواسط فصل وخالی کردن دست امیر شاید دیگر واژه غیرت در فوتبال بی معنی شد هر کس شرایط شخصی خودش را به تیم ترجیح داد ورفت فکر کنم بهتره از این واژه تو فوتبال استفاده نشه لیلا جوکار Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ Reply count 0 By لیلا جوکار 3919 Day ago Written by: علیرضا جوادیان عالی بود به نظر من تمام کسانی که امسال به هر دلیلی از استقلال رفتن باعث بوجود آمدن این شرایط هستن چون با ترک تیم تو اواسط فصل وخالی کردن دست امیر شاید دیگر واژه غیرت در فوتبال بی معنی شد هر کس شرایط شخصی خودش را به تیم ترجیح داد ورفت فکر کنم بهتره از این واژه تو فوتبال استفاده نشه 100% موافقم با حرفتون اما فرهاد یه کم شرایطش فرق میکنه افسانه طرقیان Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ Reply count 0 By افسانه طرقیان 3919 Day ago Written by: علیرضا جوادیان عالی بود به نظر من تمام کسانی که امسال به هر دلیلی از استقلال رفتن باعث بوجود آمدن این شرایط هستن چون با ترک تیم تو اواسط فصل وخالی کردن دست امیر شاید دیگر واژه غیرت در فوتبال بی معنی شد هر کس شرایط شخصی خودش را به تیم ترجیح داد ورفت فکر کنم بهتره از این واژه تو فوتبال استفاده نشه منم موافقم دوست عزیز zahra*ss*7777 4444*777 Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ Reply count 0 By zahra*ss*7777 4444*777 3919 Day ago Written by: لیلا جوکار [quote=237611ali]عالی بود به نظر من تمام کسانی که امسال به هر دلیلی از استقلال رفتن باعث بوجود آمدن این شرایط هستن چون با ترک تیم تو اواسط فصل وخالی کردن دست امیر شاید دیگر واژه غیرت در فوتبال بی معنی شد هر کس شرایط شخصی خودش را به تیم ترجیح داد ورفت فکر کنم بهتره از این واژه تو فوتبال استفاده نشه 100% موافقم با حرفتون اما فرهاد یه کم شرایطش فرق میکنه کاووس رشیدی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ Reply count 0 By کاووس رشیدی 3918 Day ago Written by: لیلا جوکار [quote=237611ali]عالی بود به نظر من تمام کسانی که امسال به هر دلیلی از استقلال رفتن باعث بوجود آمدن این شرایط هستن چون با ترک تیم تو اواسط فصل وخالی کردن دست امیر شاید دیگر واژه غیرت در فوتبال بی معنی شد هر کس شرایط شخصی خودش را به تیم ترجیح داد ورفت فکر کنم بهتره از این واژه تو فوتبال استفاده نشه 100% موافقم با حرفتون اما فرهاد یه کم شرایطش فرق میکنه منم باهات موافقم لیلا جوکار Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ Reply count 0 By لیلا جوکار 3911 Day ago این غیرت نیست؟؟؟؟؟ fariba nikzad Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ Reply count 0 By fariba nikzad 3911 Day ago اخراج آندو فدای سرش!!خداییش خیییلی باغیرته!!حتی تویکی ازمصاحبه هاشم گفته اگه دوباره دستم بشکنه فدای سراستقلال!!! کاووس رشیدی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ Reply count 0 By کاووس رشیدی 3911 Day ago واقعا دمش گرم خیلی با غیرته Jump to استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا