رضا عنایتی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » رضا عنایتی نیلوفر رسولی Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ Reply count 0 رضا عنایتی By نیلوفر رسولی 5717 Day ago امیدوارم اولین بازیکن جدیدی که باشگاه جذب می کنه رضا عنایتی باشه مطمئناً در جام باشگاه های آسیا خیلی به تیم کمک خواهد کرد بردیا امینی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۳۹ Reply count 0 By بردیا امینی 5716 Day ago آقا رضا برگرد به تیمت ali deghan Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ Reply count 0 By ali deghan 5716 Day ago خدا کنه نیاد همین جوری 6 تا مهاجم به درد نخور داریم اگه بیاد من یکی که دیگه طاقت ندارم آخه چقدر بگم استقلال مهاجم خوش تکنیک مثل آرفی میخواد نیلوفر رسولی Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ Reply count 0 By نیلوفر رسولی 5716 Day ago هوادار خوب abi bi enteha من با شما موافق نیستم به نظر من آقای عنایتی یک تمام کننده حرفه ای هستند البته نظر شما بسیار محترم می باشد من فقط نظر خودم را گفتم مهدی کبیری Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۹:۳۹ Reply count 0 By مهدی کبیری 5716 Day ago من با نظر دوست عزیزم آبی بی انتها موافقم .به نظر من عنایتی دیگه بدرد نمیخوره هم پیر شده و هم تقریبا یکسال از شرایط مسابقه دور بوده ما آرفی یا می داوودی می خوایم.هر چند که عنایتی به نظر من بهترین مهاجم تاریخ استقلال. نیلوفر رسولی Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ Reply count 0 By نیلوفر رسولی 5716 Day ago امیدوارم آرفی رو حتماً بخریم در این فصل مطمئناً تمام هواداران استقلال این بازیکن خوب و با تکنیک رو دوست دارن sina moslehi Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۸ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۲۹ Reply count 0 By sina moslehi 5716 Day ago رضا عنایتی بازیکن خوبی بود. اما فکر نکنم بتونه کمک زیادی به استقلال بکنه. البته از علی زاده و عباسفرد به مراتب بهتره. اشپتیم آرفی می تونه زوج خوبی برای آرش باشه. محمد عسگری Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ Reply count 0 By محمد عسگری 5710 Day ago عنایتی تنها مهاجمی بود که در این چند سال خیال ما در موردش جمع بود اون باید برگرده ،عنایتی از توپهای مرده گل میسازه . رضا کلاگر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ Reply count 0 By رضا کلاگر 5710 Day ago من از اول هم گفتم:عنایتی بدرد اس اس میخورد اگر ما در این فصل از استفاده میکردیم 4-5هفته زودتر قهرمان میشدیم.رضا سید حامد حقیقت Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۱ فروردین ۱۳۸۸ ۲۰:۱۳ Reply count 0 By سید حامد حقیقت 5709 Day ago رضا عنایتی خیلی میتونه بدرد تیم بخوره ولی به شرط اینکه مکمل های خوبی در خطه هافبک و حمله در کنارش حضور داشته باشن. میثم دادار Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۸ بهمن ۱۳۸۷ ۱۲:۰۶ Reply count 0 By میثم دادار 5703 Day ago علیرضا اروجی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۰۷:۱۴ Reply count 0 By علیرضا اروجی 5690 Day ago الان با این وضعیت و حاشیه ای که تیم داره مسی و کریس رونالدو رو بیاریم هیچ کاری نمیشه کرد . به نظرمن اول باید دنبال یه مدیرعامل و سرمربی خوب باشیم. Jump to استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا