علیزاده تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » علیزاده جهانبخش سلیمی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۴ اسفند ۱۳۸۷ ۰۹:۰۴ Reply count 0 علیزاده By جهانبخش سلیمی 5737 Day ago نظر شما درباره علیزاده Hamed jefri Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۹ فروردین ۱۳۸۸ ۲۲:۰۸ Reply count 0 By Hamed jefri 5725 Day ago علیزاده از فوتبال هیچی حالیش نیست به نظر من از استقلال بره بهتره!!!!!!!!!!!!!! محمد عسگری Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ Reply count 0 By محمد عسگری 5725 Day ago توپ جمع کن خوبیه!!!!!!!! استقلال اگه میخواهد به اون امید داشته باشه همون اول بازنده بیرون بیاد بهتره امیر تشرفی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۳۱ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۲۳ Reply count 0 By امیر تشرفی 5724 Day ago یه سرخکی نفوذی در اس اس... البته وظایفی که بهش محول میشه رو به خوبی انجام میده!!! ali deghan Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ Reply count 0 By ali deghan 5724 Day ago استقلال مهاجمان خوش تکنیک نیاز داره که لااقل دونفرو بتونن دریب بزنن امیر عباس جعفری Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۰۱:۰۷ Reply count 0 By امیر عباس جعفری 5724 Day ago علیزاده پول می گیرد تا توپ خراب کند شعار استقلالی ها در بازی های آینده: مایلی یادت نره ژنرال سرورته مانا کاشانی نژاد Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۴۶ Reply count 0 By مانا کاشانی نژاد 5719 Day ago من تا بحال کسی را ندیدم که تا این حد واضح اسم فوتبالیست رو یدک بکشه ولی فوتبال ساده رو هم بلد نباشه حتی در حد یک بازیکن معمولی .به نظر من بازیکنان لیگهای پایینتر بهتر از اون هستند . واقعا نمی دونم چه تفکری پشت خرید اون بوده و تا حالا هم اونو نگه داشته. sina moslehi Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۸ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۲۹ Reply count 0 By sina moslehi 5716 Day ago اسمشو نیار حالم بد میشه!! من نمی دونم چرا اینو نمی دن به یه تیم دیگه؟؟!! استقلال داره میشه موزه! هی عتیقه جمع می کنه! علی زاده ، عباسفرد ، بیگ زاده. الهام حجت پناه Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۰ فروردین ۱۳۸۸ ۰۲:۱۱ Reply count 0 By الهام حجت پناه 5716 Day ago فک کنم دیگه وقته زدنه این حرفا گذشته تویه اینکه همه ما نسبت به علیزاده خاطره خوبی نداریم شکی نیست؛ باخت در مقابله سپاهان با اون گل به خودی عجیب، بازی با پرسپلیس .... به هر حال بهتره این موضوع دیگه برداشته شه چون دیگه کاریش نمی شه کرد و فقط با این حرفا روحیه تیمی تضعیف می شه به هر حال چه بخوایم چه نخوایم اون هنوز پیرهنه مقدسه استقلال تنشه همین واسه ما باید مهم باشه فقط باید امیدوار باشیم فصله آینده دیگه تویه استقلال نباشه Jump to استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا