زشت ترین بازیکن لیگ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » زشت ترین بازیکن لیگ مجید مسلم آذر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ Reply count 0 زشت ترین بازیکن لیگ By مجید مسلم آذر 4086 Day ago همه ساله در انگلیس ، زشت ترین بازیکن فصل را انتخاب و به ایشان جایزه تعلق می گیرد .شما عزیزان هم بدون هرگونه تعصب ، زشت ترین بازیکن فصل جاری لیگ برتر را انتخاب بفرمایید امیر حسین گودرزی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ Reply count 0 By امیر حسین گودرزی 4085 Day ago بهادر عبدی ساحره عصار Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ Reply count 0 By ساحره عصار 4085 Day ago قاسم دهنوی و خلعتبری ......نه به خاطر لنگی بودنشون !واقعا زشتند! ساحره عصار Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ Reply count 0 By ساحره عصار 4085 Day ago همه ساله در انگلیس ، زشت ترین بازیکن فصل را انتخاب و به ایشان جایزه تعلق می گیرد .شما عزیزان هم بدون هرگونه تعصب ، زشت ترین بازیکن فصل جاری لیگ برتر را انتخاب بفرمایید در ضمن مجید خان دوست داریم نظر خودتون که نویسنده تاپیک هستید و بدونیم..... مجید مسلم آذر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ Reply count 0 By مجید مسلم آذر 4085 Day ago منم فکر میکنم دهنوی باشه . بازم بررسی میکنم اگه کسی دیگه هم بود میگم . شما هم اگه یادتون اومد بازم بگید saeed ketabi Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۶:۲۰ Reply count 0 By saeed ketabi 4080 Day ago محمد نوری بیگ زاده مرضیه غلامی Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ Reply count 0 By مرضیه غلامی 4080 Day ago به نظرم دهنوی ولی فکر میکنم باید شخص دیگه ای هم باشه که بعداً میگم مجید مسلم آذر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ Reply count 0 By مجید مسلم آذر 4074 Day ago محمد نوری هم خیلی زشته مرضیه غلامی Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ Reply count 0 By مرضیه غلامی 4073 Day ago حسین کاظمی (البته نمی دونم این فصل تو لیگ برتر توپ میزنه یا نه .) حسن یارمحمدی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ Reply count 0 By حسن یارمحمدی 4073 Day ago مطمئنا هممون قبول داریم که خدا بهترین نقاشه میثم محمدی قراسویی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ Reply count 0 By میثم محمدی قراسویی 4072 Day ago Written by: حسن یارمحمدی مطمئنا هممون قبول داریم که خدا بهترین نقاشه آفرین بر شما........ انصافا اگر تا بحال پستی برای این تاپیک نذاشتم،! فقط بخاطر همین مساله بود که به کسی اهانت نکنم که نباشه و نتونه از حق خودش دفاع کنه!!!!! نظر دوستان هم برای من محترم بود.....! ساحره عصار Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ Reply count 0 By ساحره عصار 4072 Day ago حسن آقا من با شما کاملا موافقم ولی این نظر سنجیها بین همه تیمها حتی خود بچه ها هم برگزار شده ....خود اونها هم واسه خنده وعوض شدن جو این کارهارو کردن تو باشگاهای محلات هم این نظر سنجیها میشه و من بارها دیدم و قصد بی احترامی به کسی نیست......و زیبا شدن دنیا به قیافه نیست به رفتار آدماست!!!!!!ولی کاملا با شما موافقم اما معتقدم تاپیک جالبیه و همون طور که برای خوش تیپ تریناش پست میزاریم برای این هم دل بخواهی میذاریم و به هیچ کس بی احترامی نمیشه !!!خدا برای هر کسی زیبایی آفریده مرضیه غلامی Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ Reply count 0 By مرضیه غلامی 4071 Day ago Written by: ساحره عصار حسن آقا من با شما کاملا موافقم ولی این نظر سنجیها بین همه تیمها حتی خود بچه ها هم برگزار شده ....خود اونها هم واسه خنده وعوض شدن جو این کارهارو کردن تو باشگاهای محلات هم این نظر سنجیها میشه و من بارها دیدم و قصد بی احترامی به کسی نیست......و زیبا شدن دنیا به قیافه نیست به رفتار آدماست!!!!!!ولی کاملا با شما موافقم اما معتقدم تاپیک جالبیه و همون طور که برای خوش تیپ تریناش پست میزاریم برای این هم دل بخواهی میذاریم و به هیچ کس بی احترامی نمیشه !!!خدا برای هر کسی زیبایی آفریده موافقم عزیزم زیبا شدن دنیا به قیافه نیست به رفتار آدماست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مجید مسلم آذر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ Reply count 0 By مجید مسلم آذر 4070 Day ago من اولش هم گفتم که این کار جهانیه و قصد توهین به کسی رو نداریم مریم سادات هاشمی Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۰ آبان ۱۳۹۲ ۱۸:۲۴ Reply count 0 By مریم سادات هاشمی 4068 Day ago Written by: حسن یارمحمدی بهترین نظر رو دادی.مر30 لیلا جوکار Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ Reply count 0 By لیلا جوکار 4064 Day ago Written by: مرضیه غلامی به نظرم دهنوی ولی فکر میکنم باید شخص دیگه ای هم باشه که بعداً میگم آره دهنوی +همه پرسپولیسیها حمید سلیمان باری Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۴:۲۴ Reply count 0 By حمید سلیمان باری 4064 Day ago خلعتبری مجید مسلم آذر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ Reply count 0 By مجید مسلم آذر 4057 Day ago عنایتی هم کم زشت نیست امیرحسین صادقی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۸:۰۳ Reply count 0 By امیرحسین صادقی 4053 Day ago دهنوی شبیه شغاله هومن ساقی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ آبان ۱۳۹۲ ۲۳:۲۳ Reply count 0 By هومن ساقی 4051 Day ago خداییش زششششششششت رو دست دهنوی نیست اصغر خلیلی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۳ آبان ۱۳۹۲ ۱۳:۲۹ Reply count 0 By اصغر خلیلی 4051 Day ago همه ساله در انگلیس ، زشت ترین بازیکن فصل را انتخاب و به ایشان جایزه تعلق می گیرد .شما عزیزان هم بدون هرگونه تعصب ، زشت ترین بازیکن فصل جاری لیگ برتر را انتخاب بفرمایید نمیشه گفت زشت ترین بازیکن چه کسی است.امابایدازرفتارومنششان بایددید. مجید مسلم آذر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ Reply count 0 By مجید مسلم آذر 4050 Day ago Written by: امیرحسین صادقی دهنوی شبیه شغاله خواهشا توهین نکنید عارف یوسفی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۴۳ Reply count 0 By عارف یوسفی 4048 Day ago بیگ زاده اگه دماغش رو عمل کنه بهتر میشه حسین کلاته بابایی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۰ مهر ۱۳۹۲ ۲۲:۳۵ Reply count 0 By حسین کلاته بابایی 4047 Day ago Written by: عارف یوسفی تعجب میکنم از اینکه موضوعات بی ربط به سایت از همه موضوعات بیشتر مورد توجه قرار میگیره. اخه زشت یا زیبا چه ربطی به استقلال داره؟ مجید مسلم آذر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ Reply count 0 By مجید مسلم آذر 4046 Day ago Written by: حسین کلاته بابایی تعجب میکنم از اینکه موضوعات بی ربط به سایت از همه موضوعات بیشتر مورد توجه قرار میگیره. اخه زشت یا زیبا چه ربطی به استقلال داره؟ من حداقل ی موضوع گذاشتم ولی دیگران رو که تکراری و ... میذارن بهشون هیچی نمیگی حسین کلاته بابایی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۰ مهر ۱۳۹۲ ۲۲:۳۵ Reply count 0 By حسین کلاته بابایی 4045 Day ago Written by: مجید مسلم آذر دوست عزیز من کلا گفتم.اونا هم که تکراری میزارن یا تازه امدن نمیدونستن این موضوع قبلا بوده یا دیگه حتما مطالب سایت رو نمیخونن مجید مسلم آذر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ Reply count 0 By مجید مسلم آذر 4044 Day ago خب این مشکل سایت و مدیریت سایت استقلاله . ولش کن برد استقلال برابر ملوان رو عشق است بیژن عباسی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ آذر ۱۳۹۲ ۲۱:۱۷ Reply count 0 By بیژن عباسی 4038 Day ago خلعتبری. جدا از تعصب هروقت میبینمش یاد دلقک های سیرک میفتم مجید مسلم آذر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ Reply count 0 By مجید مسلم آذر 4035 Day ago خدایی از اون دلقکتر اولادیه . به خدا این پرسپولیسی های استقلال خیلی رو اعصایمون هستن محمد زمانیان Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۳ خرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۱۳ Reply count 0 By محمد زمانیان 4026 Day ago خلعتبری-محمد نوری-دهنوی-سید جلال....ماشاالله همه شانسپولیسیند لیلا واحدی فرد Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۷:۲۵ Reply count 0 By لیلا واحدی فرد 4021 Day ago اولادی . تازه پشتک هم بلده بزنه مجید مسلم آذر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ Reply count 0 By مجید مسلم آذر 4021 Day ago Written by: لیلا واحدی فرد اولادی . تازه پشتک هم بلده بزنه نگفتم دلقک سیرک که . گفتم زشتترین بازیکن لیلا واحدی فرد Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۷:۲۵ Reply count 0 By لیلا واحدی فرد 4020 Day ago Written by: مجید مسلم آذر [quote=bluezing01] اولادی . تازه پشتک هم بلده بزنه نگفتم دلقک سیرک که . گفتم زشتترین بازیکن به هر حال بازیکن نیست . همون دلقک بیشتر بهش میاد ملیکا مهاجرانی Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۹ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۵۷ Reply count 0 By ملیکا مهاجرانی 4009 Day ago شجاعی atiye zalaghi Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ Reply count 0 By atiye zalaghi 4009 Day ago بدون هیچ قصد و قرضی بچه های پرسپولیس atiye zalaghi Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ Reply count 0 By atiye zalaghi 4009 Day ago ولی خدایی قوچان نژاد خیلی زشته حسین اسداللهی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۹ آذر ۱۳۹۲ ۱۵:۱۳ Reply count 0 By حسین اسداللهی 4009 Day ago قاسم دهنوی............بروبرو ایکبیری احسان لک لری Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۹ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۱۲ Reply count 0 By احسان لک لری 4009 Day ago علی کریمی و انصاری فرد از زشت ترین هستند مجید مسلم آذر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ Reply count 0 By مجید مسلم آذر 4008 Day ago Written by: ملیکا مهاجرانی شجاعی بازیکن لیگ نیست رضا کوراوند Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۰ آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۵۵ Reply count 0 By رضا کوراوند 4008 Day ago Written by: saeed ketabi محمد نوری بیگ زاده boro amoooo رضا کوراوند Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۰ آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۵۵ Reply count 0 By رضا کوراوند 4008 Day ago واااای عجب بحث قشنگیه . دمتون گرم / عاقا اول دهنویه افغانی . دوم خلعک سوم علی کریمی چهارم بنگررررررر وای وای خدا به زنش رحم کنه !!! انصافن اگه یه شب از خواب بپره بعد یه دفه اون گودزیلارو ببینه زنده میمونه ؟ خوب اگه تا الان زندست حتما آدم شجاع و دلداریه . بعد محمد نوری آخریم از نظره من پژمان نوری (اینم گفتم که پسپسیا فک نکنن از رو لجبازی حرف زدم . خو همه میدونن از قدیم زشت ترین بازیکنا لنگی بودن ) zahra*ss*7777 4444*777 Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ Reply count 0 By zahra*ss*7777 4444*777 4007 Day ago Written by: محمد زمانیان اول قاسم دهنوی .........................دوم علی کریمی...........................سوم سید جلال حسینی .............................چهارم بنگر......................پنجم خلعتبری..................................... البته این نظر شخصیمه مهدیس صمدی Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۰ دی ۱۳۹۲ ۱۵:۲۱ Reply count 0 By مهدیس صمدی 4005 Day ago خلعتبری-محمدنوری-جلال حسینی-نیلسون-بنگر-نه به خاطر این که پرسپولیسین واقعا زشتن افرا زمان فشمی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۲ دی ۱۳۹۲ ۱۶:۰۷ Reply count 0 By افرا زمان فشمی 4005 Day ago افرا زمان فشمی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۲ دی ۱۳۹۲ ۱۶:۰۷ Reply count 0 By افرا زمان فشمی 4005 Day ago Written by: افرا زمان فشمی خلعتبری مجید مسلم آذر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ Reply count 0 By مجید مسلم آذر 4004 Day ago بابا فقط به پرسپولیسیا گیر ندین . از بقیه تیما هم بگین atiye zalaghi Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ Reply count 0 By atiye zalaghi 4004 Day ago Written by: مجید مسلم آذر بابا فقط به پرسپولیسیا گیر ندین . از بقیه تیما هم بگین پرسپولیسیا از همه زشت ترند مجید مسلم آذر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ Reply count 0 By مجید مسلم آذر 4001 Day ago Written by: atiye zalaghi [quote=majidazar1360] بابا فقط به پرسپولیسیا گیر ندین . از بقیه تیما هم بگین پرسپولیسیا از همه زشت ترندیعنی اولادی خوشگله ؟ یا وویا غفوری ؟ atiye zalaghi Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ Reply count 0 By atiye zalaghi 4000 Day ago Written by: مجید مسلم آذر [quote=@!$(ss)$!@] بابا فقط به پرسپولیسیا گیر ندین . از بقیه تیما هم بگین پرسپولیسیا از همه زشت ترندیعنی اولادی خوشگله ؟ یا وویا غفوری ؟ نه خب اونام زشتند ولی لنگیا زشت ترند مهدیس صمدی Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۰ دی ۱۳۹۲ ۱۵:۲۱ Reply count 0 By مهدیس صمدی 4000 Day ago از استقلالم نوری و اولادی View Count: 50 100 250 500 All Items Page 1 From 2 2 Jump to استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا