از کدوم بازیکن حال حاضر استقلال خوشتون میاد و بگید که از چه لحاظ؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » از کدوم بازیکن حال حاضر استقلال خوشتون میاد و بگید که از چه لحاظ؟ محمد نظری Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۳ تیر ۱۳۹۴ ۲۲:۴۲ Reply count 0 از کدوم بازیکن حال حاضر استقلال خوشتون میاد و بگید که از چه لحاظ؟ By محمد نظری 3447 Day ago سلام دوستان ...میخواستم بدونم با کودوم بازکن استقال حال میکنید و بگید که از چه لحاظ ازش خوشتون میاد؟لطفا نظر بدین ×××ممنون××× zahra*ss*7777 4444*777 Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ Reply count 0 By zahra*ss*7777 4444*777 3447 Day ago سلام خوش اومدین دوست استقلالی...ما اصولا همه ی بازیکنای با تعصب استقلالی رو دوس داریم....ولی من خودم به شخصه مهدی رحمتی رو بیشتر میپسندم هم از لحاظ فنی و هم اخلاقی صابر سالاری توسه سرا Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ Reply count 0 By صابر سالاری توسه سرا 3446 Day ago من به همه ی بازیکنایی که تو استقلالن علاقه دارم اما از بازیه خسرو حیدری از همه بیشتر خوشم میاد و از همه بیشتر دوستش دارم. arezoo 2134 Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ آبان ۱۳۹۳ ۱۴:۲۹ Reply count 0 By arezoo 2134 3446 Day ago من خسرو حیدری رو بیشتر از همه دوس دارم آخه هم اخلاقش خوبه هم بازیش حرف نداره عاشق سانتر های میلی متری و پاس گلاشم.کلا بازیکن متعصبی هستش محمدرضا عصارزاده مهابادی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۱ مرداد ۱۳۹۴ ۲۳:۴۹ Reply count 0 By محمدرضا عصارزاده مهابادی 3438 Day ago سلام، من در بین بازیکنان حال حاضر استقلال،سید مهدی رحمتی رو از همه بیشتر دوست دارم؛ چون ایشون کلاس کاپیتانی توو استقلال رو دارن و حضورشون توو زمین خیلی به افزایش روحیه تیم کمک می کنه ( البته به نظر من). محمدرضا عصارزاده مهابادی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۱ مرداد ۱۳۹۴ ۲۳:۴۹ Reply count 0 By محمدرضا عصارزاده مهابادی 3438 Day ago سلام، من در بین بازیکنان حال حاضر استقلال،سید مهدی رحمتی رو از همه بیشتر دوست دارم؛ چون ایشون کلاس کاپیتانی توو استقلال رو دارن و حضورشون توو زمین خیلی به افزایش روحیه تیم کمک می کنه ( البته به نظر من). علیرضا عرب انصاری Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۲ مرداد ۱۳۹۴ ۱۸:۴۸ Reply count 0 By علیرضا عرب انصاری 3438 Day ago عملکرد بازیکنان ومربیان بد نبوده ولی باید بیشترتلاش کنند تا در لیگ برتر با نتیجه های خوب و پرگل برنده شوند omid bahar Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۶ مرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۵۷ Reply count 0 By omid bahar 3434 Day ago من از وحید طالب لو ویعقوب کریمی بیشتر خوشم میآید محمد جواد فلکی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۹ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۰۸ Reply count 0 By محمد جواد فلکی 3425 Day ago یعغوب کریمی و بهنام برزای چون عالی بازی می کنند رسول جوان اقبال Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۰ دی ۱۳۹۴ ۱۰:۳۷ Reply count 0 By رسول جوان اقبال 3278 Day ago امید ابراهیمی واقعا جنگنده بازی میکنه رسول جوان اقبال Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۰ دی ۱۳۹۴ ۱۰:۳۷ Reply count 0 By رسول جوان اقبال 3278 Day ago امید ابراهیمی واقعا جنگنده بازی میکنه سید هادی قیصری Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۵ دی ۱۳۹۴ ۱۹:۰۹ Reply count 0 By سید هادی قیصری 3263 Day ago سید بزرگوار تیم هم به لحاظ فنی و هم به لحاظ اخلاقی دنیا اریانسب Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۲ فروردین ۱۳۹۵ ۲۲:۲۱ Reply count 0 By دنیا اریانسب 3170 Day ago عشقم نفسم عمرم حنیف هم خوشتیبه هم بزنم به تخته استیل خوبی داری Jump to استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا