نظرتون در مورد جباری چیه تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » نظرتون در مورد جباری چیه saeed mohsen zadeh Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ Reply count 0 نظرتون در مورد جباری چیه By saeed mohsen zadeh 4519 Day ago با وجود اینکه بازیکن خوبیه و در تواناییاش شکی نیست اما من دل خوشی از این بازیکن ندارم فصل قبل هم گفتم بهتره بره اما نگهش داشتن تا هر روز یه بامبول دراره تو هر فصل که شیش ماه مصدومه دوماه هم از امادگی دوره اون یه ماهی هم که بازی میکنه جنجال و حاشیه داره آخر فصل هم که ول ناز میکنه میگه میرم ازتیم بعد با هزار جور ادا و اطفار قرارداد میبنده تازه یه منت هم میزاره که به خاطر طرفدارا مونده و این داستان باز تکرار میشه به نظر من با پولی که دادن به جباری میتونستن تا آخر فصل برای بازیکنای دیگه رانی و آب معدنی بگیرن تا توی تمرینات میل کنن... البته این نظر شخصی منه کسی هم مجبور نیست موافق باشه فقط خواستم حرف دلمون گفته باشم saeed mohsen zadeh Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ Reply count 0 By saeed mohsen zadeh 4516 Day ago با وجود اینکه بازیکن خوبیه و در تواناییاش شکی نیست اما من دل خوشی از این بازیکن ندارم فصل قبل هم گفتم بهتره بره اما نگهش داشتن تا هر روز یه بامبول دراره تو هر فصل که شیش ماه مصدومه دوماه هم از امادگی دوره اون یه ماهی هم که بازی میکنه جنجال و حاشیه داره آخر فصل هم که ول ناز میکنه میگه میرم ازتیم بعد با هزار جور ادا و اطفار قرارداد میبنده تازه یه منت هم میزاره که به خاطر طرفدارا مونده و این داستان باز تکرار میشه به نظر من با پولی که دادن به جباری میتونستن تا آخر فصل برای بازیکنای دیگه رانی و آب معدنی بگیرن تا توی تمرینات میل کنن... البته این نظر شخصی منه کسی هم مجبور نیست موافق باشه فقط خواستم حرف دلمون گفته باشم فاطمه اکبری Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ Reply count 0 By فاطمه اکبری 4515 Day ago منم موافقم من هم با رفتنش بیشتر موافق بودم تا با موندنش الان هم مصدوم شده و میگن تا بعد از دربی هم نیست هموم بهتر که اگه یه باشگاه عربی میخوادتش بذارن بره حداقل اینطوری یه پولی به باشگاه میرسه باید به جباری گفت اقا جان ما را به خیر تو امیدی نیست شر نرسان saeed mohsen zadeh Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ Reply count 0 By saeed mohsen zadeh 4506 Day ago حالا دیدید حق داشتم ازش انتقاد کنم farzad haghighi Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۱:۱۱ Reply count 0 By farzad haghighi 4505 Day ago نباید از جباری انتقاد کرد که.ازونکه باهاش قرارداد میبنده باید بهش توپیت.خیلیم بازیکنه خوبیه اما مثل اون یا بهترازون تو تیم هست.واقعا بدرد نمیخوره اخه نصف فصلو مصدوم بودن دیگه مد شده هروقتم میاد خودشو همچی میگیره که پله اونجوری نیست Jump to استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا