بین .همه ی. عشقای دنیا. عشق است. مجیدی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » بین .همه ی. عشقای دنیا. عشق است. مجیدی سجاد اله Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۲ فروردین ۱۳۹۱ ۲۳:۱۸ Reply count 0 بین .همه ی. عشقای دنیا. عشق است. مجیدی By سجاد اله 4530 Day ago ف م Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ اسفند ۱۳۹۰ ۲۱:۰۵ Reply count 0 By ف م 4530 Day ago زدی تو هدف بین همه ی عشق ها عشق است واقعا درسته saeed mohsen zadeh Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ Reply count 0 By saeed mohsen zadeh 4523 Day ago عشق است استقلال که اگه نبود فرهادی هم نبود toraj hoshyar Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۳ مرداد ۱۳۹۱ ۱۹:۲۳ Reply count 0 By toraj hoshyar 4522 Day ago دوست عزیزم Griffin شما را هواداری روشنفکر و بسیار منطقی دیدم دوستانی که فقط از بازیکن خاصی حمایت میکنند از روی احساس تصمیم میگیرند که خود این عمل بیشترین لطمه را به تیم میزنه من منکر توانایی بسیار بالای فرهاد مجیدی نیستم اما یادمان نره این تیم محبوب استقلال است که ماندنیست . موفق باشید saeed mohsen zadeh Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ Reply count 0 By saeed mohsen zadeh 4519 Day ago Written by: toraj hoshyar دوست عزیزم Griffin شما را هواداری روشنفکر و بسیار منطقی دیدم دوستانی که فقط از بازیکن خاصی حمایت میکنند از روی احساس تصمیم میگیرند که خود این عمل بیشترین لطمه را به تیم میزنه من منکر توانایی بسیار بالای فرهاد مجیدی نیستم اما یادمان نره این تیم محبوب استقلال است که ماندنیست . موفق باشیدممنون از لطف شما ,خوب ما همه فرهاد رو دوست داریم اما استقلال ,بزرگتر از افراد تیم است farzad haghighi Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۱:۱۱ Reply count 0 By farzad haghighi 4518 Day ago بیاین دیگه این بحث و تموم کنیم بچسبیم تیممون saeed mohsen zadeh Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ Reply count 0 By saeed mohsen zadeh 4518 Day ago Written by: farzad haghighi بیاین دیگه این بحث و تموم کنیم بچسبیم تیممونفکر کنم ما هم داریم درمورد تیممون بحث میکنیم elnaz mousavi Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۰ شهریور ۱۳۹۱ ۱۵:۲۹ Reply count 0 By elnaz mousavi 4491 Day ago Written by: saeed mohsen zadeh [quote=toraj]دوست عزیزم Griffin شما را هواداری روشنفکر و بسیار منطقی دیدم دوستانی که فقط از بازیکن خاصی حمایت میکنند از روی احساس تصمیم میگیرند که خود این عمل بیشترین لطمه را به تیم میزنه من منکر توانایی بسیار بالای فرهاد مجیدی نیستم اما یادمان نره این تیم محبوب استقلال است که ماندنیست . موفق باشیدممنون از لطف شما ,خوب ما همه فرهاد رو دوست داریم اما استقلال ,بزرگتر از افراد تیم است بله ولی به نظر من امثال فرهاد مجیدی هستن که استقلال رو بزرگ و بزرگتر میکنن و با رفتنشون تیم تیم دچار مشکل میشه و در رنکینگ جهانی 16 پله سقوط میکنه. Jump to استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا