حضور قلعه نوعی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » حضور قلعه نوعی amin azizayi Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۱۴:۵۱ Reply count 0 حضور قلعه نوعی By amin azizayi 3754 Day ago به نظر من که امیر قلعه نوعی فقط استقلال رو قوی تر میکنه . لیلا جوکار Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ Reply count 0 By لیلا جوکار 3752 Day ago دوست عزیز سوالت یعنی چی؟؟؟ مگه قراره قلعه نوعی جایی بره؟ لطفا واسه تایپیک های جدید مطالب مفیدتر و صحیح تری انتخاب کنین. ممنون shide HR Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ Reply count 0 By shide HR 3752 Day ago Written by: لیلا جوکار دوست عزیز سوالت یعنی چی؟؟؟ مگه قراره قلعه نوعی جایی بره؟ لطفا واسه تایپیک های جدید مطالب مفیدتر و صحیح تری انتخاب کنین. ممنون سمانه علیزاده Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ Reply count 0 By سمانه علیزاده 3752 Day ago پ ن پ به علی لابی نیاز داره.این چه سوالیه؟؟؟ رحمت یانپی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۲ آبان ۱۳۹۳ ۱۶:۲۱ Reply count 0 By رحمت یانپی 3711 Day ago فقط امیر خانو عشششششششششششششقه دادا امیر آقاجانی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۴ آبان ۱۳۹۳ ۱۴:۲۹ Reply count 0 By امیر آقاجانی 3709 Day ago اصلا انگار امیر خان بدنیا اومده که استقلال و قهرمان کنه پارسالم که اونجوری شد خداییش بازیکنامون مصدوم میشدن وگرنه همون پارسالم قهرمان بودیم محمد سلیم کیومرثی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۵ آبان ۱۳۹۳ ۱۹:۳۸ Reply count 0 By محمد سلیم کیومرثی 3708 Day ago به نظر من عملکرد مربیان و بازیکنان استقلال عالیست. سانیا بهزاد Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۳۰ آبان ۱۳۹۳ ۱۹:۱۰ Reply count 0 By سانیا بهزاد 3683 Day ago به نظرمن عملکردبازیکنان باوجودامیرقله نوعی عالیه بهترازاین نمیشه تیم استقلال برای قهرمان شدن به قله نوعی واقعااحتیاج داره من از9سالگی طرفدارابی هاشدم الان17 ساله ابی هستم والان خوشحالم که هواداربهترین تیم کشورمون هستم عاشق ابی ها مرتضی اسقلال Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۲ آذر ۱۳۹۳ ۲۱:۴۹ Reply count 0 By مرتضی اسقلال 3680 Day ago اگه بخواد بره دسته اول اره اما واسه قهرمانی ی مربی ک بتونه نتیجه بگیره میخواد تیم نیاز به شوک داره داری 8 هفته صبر کردیم بسه اگه میخواستی نتیجه بگیری میگرفتی بزار برو میرودود سیدمحمدی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ Reply count 0 By میرودود سیدمحمدی 3680 Day ago درود بر امیرقلعه نوئی سعید گوهررستمی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۹ فروردین ۱۳۸۸ ۱۳:۴۶ Reply count 0 By سعید گوهررستمی 3680 Day ago صد در صد nasib ravand Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۶ آذر ۱۳۹۳ ۲۰:۲۹ Reply count 0 By nasib ravand 3677 Day ago Written by: مرتضی اسقلال دوران قلعه نوعی دیگه تموم شده ما به ی مربی با افکار جدید نیاز داریم کسی که تیمو از فردیت به تیم تبدیل کنه امید محمدی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ آذر ۱۳۹۳ ۱۴:۱۳ Reply count 0 By امید محمدی 3676 Day ago حیف نیست اصلا به رفتن امیر خان فکر کنیم وسط فصل چه کسی رو بیاریم که لین تیم رو جمع کنه امیر خان هست سربه هوا هستن وای به روزی که نباشه Jump to استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا