جباری تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » جباری اسماعیل شریفی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ Reply count 0 جباری By اسماعیل شریفی 4690 Day ago به نظرم بعداز اون حاشیه ای که برای جباری درست شد جباری به خودش اومد و برای استقلال سنگ تموم گذاشت اسماعیل شریفی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ Reply count 0 By اسماعیل شریفی 4671 Day ago این مصدومیتها دست از سر جباری بر نمی داره وگر نه بهترین بازیکن اسیاست اسماعیل شریفی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ Reply count 0 By اسماعیل شریفی 4660 Day ago جباری اگه انتقاد نکنه عالیه آرمین سردار Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۹ فروردین ۱۳۹۱ ۱۵:۱۳ Reply count 0 By آرمین سردار 4622 Day ago حــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاشیه danial forouzanfar Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۳۱ فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ Reply count 0 By danial forouzanfar 4620 Day ago مجتبی خیلی بد شانسه farzad haghighi Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۱:۱۱ Reply count 0 By farzad haghighi 4606 Day ago emsal mire saeed mohsen zadeh Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ Reply count 0 By saeed mohsen zadeh 4604 Day ago زودتر بره بهتره ف م Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ اسفند ۱۳۹۰ ۲۱:۰۵ Reply count 0 By ف م 4604 Day ago اگه جباری نبود در بعضی مواقع شاید هم الان سوم هم نبود وجود اون برای هر تیمی ضروری ولی اگه یکم کمتر مصدوم میشه امسال استقلال قهرمان بود نه اون همه اونایی که مصدوم شدند. saeed mohsen zadeh Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ Reply count 0 By saeed mohsen zadeh 4604 Day ago Foloks206عزیز مثل اینکه شما از اتفاقات اخیروحاشیه سازی و بی غیرتی این بازیکن در قبال تیم و هوادارا بی خبرید ف م Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ اسفند ۱۳۹۰ ۲۱:۰۵ Reply count 0 By ف م 4604 Day ago Griffin :نه دوست عزیز من بی خبر نیستم ولی من گفتم در بعضی مواقع خوب قبول دارم همیشه علیه تیم مصاحبه میکنه ولی آدم باید همیشه جنبه خوب یک نفر رو دید و مثبت اندیشید من هم اینکارو کردم آقای جباری درست اینهمه مصاحبه میکنه ولی بعضی وقتها یه جاهایی کمک کردند به تیم واینکه ایشون حتی تمرین دیروز رو هم تعطیل کرده آره کارشون درست نبوده ولی ما که اونجا نبودیم ببینیم واسه چی ایشون اینکارو انجام دادند. saeed mohsen zadeh Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ Reply count 0 By saeed mohsen zadeh 4604 Day ago من به دیدگاه شما احترام میذارم اما هنوز سر حرف خودم هستم فاطمه اکبری Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ Reply count 0 By فاطمه اکبری 4603 Day ago من هم با Griffinموافقم Jump to استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا