نظر شما درباره نیمکت نشینی اندو>؟؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » نظر شما درباره نیمکت نشینی اندو>؟؟ سید حسن طاهری Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۹ دی ۱۳۹۲ ۰۳:۰۱ Reply count 0 نظر شما درباره نیمکت نشینی اندو>؟؟ By سید حسن طاهری 3768 Day ago سمانه علیزاده Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ Reply count 0 By سمانه علیزاده 3768 Day ago فک کنم اندو واسه این نیمکت نشینه چون هنوز کاملا اماده نیس.امیدوارم کم کم به امادگی کامل برسه.اندو اماده باشه تیم عااااالی میشه. میرودود سیدمحمدی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ Reply count 0 By میرودود سیدمحمدی 3767 Day ago فکر کنم اون قدر حرفه ای هست که ناراحت نشه.حتما کادر فنی دلیلی موجه دارند مهلا صالحی Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۰:۱۸ Reply count 0 By مهلا صالحی 3767 Day ago اندو هم بد نبوده امیر حسین اسلامی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ Reply count 0 By امیر حسین اسلامی 3765 Day ago خستگی جام جهانی باعث شده از فرم ایده آل خودش خارج بشه. شما دقت کنید بازیکنایی مثل فخرالدینی و ابراهیمی که جام جهانی نرفتن خیلی سرحالند مرضیه باب غاری Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۲ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۲۰ Reply count 0 By مرضیه باب غاری 3764 Day ago Written by: سمانه علیزاده فک کنم اندو واسه این نیمکت نشینه چون هنوز کاملا اماده نیس.امیدوارم کم کم به امادگی کامل برسه.اندو اماده باشه تیم عااااالی میشه. Jump to استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا