میلاد میداوودی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » میلاد میداوودی فرهاد قدیری Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۳:۵۶ Reply count 0 میلاد میداوودی By فرهاد قدیری 4619 Day ago حیف از این میلاد وقتی که اومد استقلال کلی باهاش حال می کردیم اما بعد اون مصدومیت دیگه میلاد نخواست که میلاد همیشگی باشه. میلاد قربانی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۲ فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ Reply count 0 By میلاد قربانی 4618 Day ago حیف از این میلاد وقتی که اومد استقلال کلی باهاش حال می کردیم اما بعد اون مصدومیت دیگه میلاد نخواست که میلاد همیشگی باشه. بازفوضولی کردی؟ danial forouzanfar Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۳۱ فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ Reply count 0 By danial forouzanfar 4618 Day ago می شه بگید شما چه مشکلی با هم دارید؟ میلاد قربانی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۲ فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ Reply count 0 By میلاد قربانی 4617 Day ago Written by: danial forouzanfar می شه بگید شما چه مشکلی با هم دارید؟ هیچی بابا دوستیم با هم میلاد قربانی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۲ فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ Reply count 0 By میلاد قربانی 4617 Day ago Written by: danial forouzanfar می شه بگید شما چه مشکلی با هم دارید؟ هیچی بابا دوستیم با هم ف م Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ اسفند ۱۳۹۰ ۲۱:۰۵ Reply count 0 By ف م 4617 Day ago میلاد میداوودی فقط و فقط میتونم بگم عالی اگه بجای آرش برهانی تو بازی ها از میلاد استفاده کنند که معرکه میشه میلاد حیف که یه موقعی میارنش که دیگه نمی تونه بنده خدا کاری بکنه فرهاد قدیری Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۳:۵۶ Reply count 0 By فرهاد قدیری 4617 Day ago من و میلاد 10 دوستیم. به خورده اختلاف سلیقه داریم که اون هم درست میشه. زیاد مهم نیست چون هواداران استقلال بچه های با عشقی اند که یکیشون میلاد 10 که تعصب عجیبی به میلاد میداوودی داره. میلاد قربانی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۲ فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ Reply count 0 By میلاد قربانی 4617 Day ago Written by: فرهاد قدیری من و میلاد 10 دوستیم. به خورده اختلاف سلیقه داریم که اون هم درست میشه. زیاد مهم نیست چون هواداران استقلال بچه های با عشقی اند که یکیشون میلاد 10 که تعصب عجیبی به میلاد میداوودی داره. نوکرتم.من عاشقه افراده با معرفتم.داداش عذرمیخوام فرهاد قدیری Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۳:۵۶ Reply count 0 By فرهاد قدیری 4617 Day ago خواهش می کنم میلاد خان. شما کاری نکردید من یه مقدار تند می رفتم. موفق باشی. alireza farzad Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۷ اسفند ۱۳۹۰ ۱۴:۲۳ Reply count 0 By alireza farzad 4615 Day ago این بنده خدا دیگه چرا کاشته نمیتونه بزنه؟ میلاد قربانی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۲ فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ Reply count 0 By میلاد قربانی 4615 Day ago Written by: alireza farzad این بنده خدا دیگه چرا کاشته نمیتونه بزنه؟ زیرا چون اگر Jump to استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا