میلاد میداوودی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » میلاد میداوودی فرهاد قدیری Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۳:۵۶ Reply count 0 میلاد میداوودی By فرهاد قدیری 4632 Day ago من وقتی از میلاد انتقاد می کنم به خاطر اینه که با توجه به بازی های خوبی که در گذشته انجام می داد انتظار دارم توی استقلال با جوون و دلش بازی کنه و به درد استقلال بخوره. اما می بینیم که اینطور نیست. حتی مظلومی هم به اون اخطار داده. به نظر من فصل بعد میلاد توی استقلال نیست چون امسال هیچ کارایی نداشته. محسن ترکزاده Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۷ فروردین ۱۳۹۱ ۲۰:۰۰ Reply count 0 By محسن ترکزاده 4632 Day ago سلام دادش من میلاد خوب بود بعد از اینکه مصتوم شد اینطوری شد که اینم به مربی بدن ساز بر میگرده که بدن آماده ای نداره میلاد قربانی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۲ فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ Reply count 0 By میلاد قربانی 4625 Day ago ب تو چه Jump to استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا