آیا آرش برهانی آقای گل میشه؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » آیا آرش برهانی آقای گل میشه؟ mohammad javadi Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۱ مهر ۱۳۸۸ ۱۳:۳۹ Reply count 0 آیا آرش برهانی آقای گل میشه؟ By mohammad javadi 5568 Day ago به نظر شما آرش آقای گل میشه یا نه ؟نظر من اینه که میشه اونم با 20 گلآرش دلپیرو محمد عسگری Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ Reply count 0 By محمد عسگری 5568 Day ago منم موافقم آرش میتونه دوباره آقای گل بشه بردیا امینی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۳۹ Reply count 0 By بردیا امینی 5568 Day ago با وجود بازیکنانی که در کنارشن و اکثر پاسها به اون ختم میشه امیدوارم بازهم آقای گل بشه اسماعیل شریفی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ Reply count 0 By اسماعیل شریفی 5566 Day ago من که میگم آرش آقای گل می شه سولماز برهانی Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۱:۱۴ Reply count 0 By سولماز برهانی 5563 Day ago امسال هم ارش اقای گل می شه و کفش طلا رو جفت می کنه. اسماعیل شریفی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ Reply count 0 By اسماعیل شریفی 5563 Day ago تا وقتی آرش در ایران ودر تیم استقلال باشه آقای گله احمد قدس Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ Reply count 0 By احمد قدس 5561 Day ago امید وارم که اقای گل بشه . اسماعیل شریفی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ Reply count 0 By اسماعیل شریفی 5558 Day ago آرش در بازی دربی واقعا جات خالی بود آقایه گلی برازندته mohammad javadi Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۱ مهر ۱۳۸۸ ۱۳:۳۹ Reply count 0 By mohammad javadi 5556 Day ago آره واقعا جای برهانی خالی بود تو دربی در ضمن فرقی نمیکرد باز هم مساوی میشدن اسماعیل شریفی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ Reply count 0 By اسماعیل شریفی 5538 Day ago نه دوست عزیز مطمئن باش آرش گل می زد کاربر ناشناس Gender Male Country Roles Registeration Date ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵ Reply count 0 By کاربر ناشناس 5419 Day ago آرش بازیکن یا بهتر بگم مهاجم فرز و باهوشیه اما این که نمیتونه از اکثر فرصتهایی که گیرش میاد استفاده کنه اونوکمی از چشم مربی میندازه دیدیم که متاسفانه از تیم ملی هم کنار گذاشته شد اما ما کماکان دوسش داریم و امیدواریم هر چه زودتر به روزهای خوب ملحق بشه اسماعیل شریفی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ Reply count 0 By اسماعیل شریفی 5416 Day ago آرش باید این مسابقات خودش رو نشون بده منظورم جام باشگاههایه آسیاست فضل الله نوری Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۶:۳۴ Reply count 0 By فضل الله نوری 5415 Day ago اگه صمدبزاره حتمامیشه سولماز برهانی Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۱:۱۴ Reply count 0 By سولماز برهانی 5399 Day ago حیف که صمد این فرصت رو ازش گرفت... اسماعیل شریفی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ Reply count 0 By اسماعیل شریفی 5397 Day ago آرش آسیب دیدگی داشت با تیم هم تمرین نداشت مطمئن هستم بازیهایه بعدی خیلی به استقلال کمک می کنه چون نبود برهانی تو زمین احساس می شه سولماز برهانی Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۱:۱۴ Reply count 0 By سولماز برهانی 5394 Day ago اینو دیگه همه می دونن که ارش مصدوم نبود خودم تو یکی از مصاحبه هاش خوندم که گفته بود؛ مسائلی که پیش اومد بین خودم و خدای خودم می مونه. اسماعیل شریفی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ Reply count 0 By اسماعیل شریفی 5393 Day ago خدا کنه مشکل آرش حل بشه واینقدر فرصت گلزنی خراب نکنه تا استقلال به روزهایه خوبش برسه Jump to استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا