عملکرد بازیکنان تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » عملکرد بازیکنان سیدحسین طباطبایی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۴ شهریور ۱۳۸۸ ۲۲:۵۷ Reply count 0 عملکرد بازیکنان By سیدحسین طباطبایی 5575 Day ago بنظر من اگه جناب آقای مرفاوی بجای کیانوش رحمتی درپست هافک دفاعی ازحسین کاظمی استفاده کنه بهتر دراینکه آقای رحمتی یکی از بهترین هافبک دفاعی های ایران است شکی نیست اما ایشان تمایل زیادی به بازی باعقب وآرام کردنبازی دارند امااگه بازی های کاظمی رو بادقت نگاه کنید علاوه براینکه تمام خصوصیات یک هافبک دفاعی کامل رو دارند یک بازی سازویک پاسور قوی برای ارسال توپ پشت دفاع هستند کاری که به گفته خیلی از کارشناسان فوتبال -ازجمله آقای عزیزی دربرنامه ورزش از نگاه دو-( امروزه در فوتبال حرفه ای پاسهای پشت دفاع وغافلگیری دفاع حریف دروازبانهای بزرگ انجام می دهند .) بازی مستقیم از عقب در این خطوط دفاعی بهم تنیده تیمهای حریف مقابل استقلال کار سازتر ومثمر ثمرتر خواهد بود وقتی استقلال چنین پتانسیلی دارد چرا از آن استفاده نکند . من قصدم حمایت از کاظمی نیست بلکه ترقی استقلال وموفقیت تیم محبوبم استقلال است .اگر آقای رحمتی هم بتوانند پاسهایی ارسال کنندکه مهاجمان تیم رادر موقعیت خطرناک قرار دهند ما به تیم خود می بالیم که دو هافک دفاعی 6دانگ وحرفه ای داریم درپایان خواهشمند است نظر بدید محمد عسگری Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ Reply count 0 By محمد عسگری 5575 Day ago از اینکه از کاظمی در ترکیب خوب استفاده نمیشه رو، منم قبول دارم . اسماعیل شریفی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ Reply count 0 By اسماعیل شریفی 5573 Day ago حسین کاظمی وامیر آبادی باید در ترکیب اصلی باشند بهنام فرهنگیان Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۹ مرداد ۱۳۸۸ ۱۷:۰۱ Reply count 0 By بهنام فرهنگیان 5571 Day ago اینکه حسین کاظمی باید فیکس بازی کنه خوبه ولی فکر کنم در مورد امیر آبادی میشه تجدید نظر کرد. کاربر ناشناس Gender Male Country Roles Registeration Date ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵ Reply count 0 By کاربر ناشناس 5560 Day ago حسین کاظمی باید فیکس باشه .بیک زاده ضعیف عمل می کنه. اسماعیل شریفی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ Reply count 0 By اسماعیل شریفی 5558 Day ago حسین کاظمی در بازی در دربی خوب عمل کرد وامیرآبادی باتعصب هم جاش خالی بود Jump to استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا