جانشین آشتیانی کی میتونه باشه؟من میگم ع-ا تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » جانشین آشتیانی کی میتونه باشه؟من میگم ع-ا کاربر ناشناس Gender Male Country Roles Registeration Date ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵ Reply count 0 جانشین آشتیانی کی میتونه باشه؟من میگم ع-ا By کاربر ناشناس 5567 Day ago نظرتون در مورد جانشین واعظ در استقلال؟ اسماعیل شریفی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ Reply count 0 By اسماعیل شریفی 5566 Day ago هرکی باشه خدا کنه استقلالی باشه ودلش برایه استقلال بسوزه والبته مدیر باشه مثل واعظ محمد عسگری Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ Reply count 0 By محمد عسگری 5566 Day ago هر کی هست به این روند استقلال ضربه نزنه و باعث بهتر شدن و اقتدار تیم بشه. mohammad javadi Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۱ مهر ۱۳۸۸ ۱۳:۳۹ Reply count 0 By mohammad javadi 5565 Day ago امیدوارم یه رئیس استقلالی و دل سوز هوادارن باشه همین هر کی میخواد باشه باشه فرقی نمیکنه ولی حاجی یه چیزه دیگست اسماعیل شریفی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ Reply count 0 By اسماعیل شریفی 5564 Day ago به نظر می رسه حاجی دوباره بر می گرده Jump to استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا