کم حاشیه ترین و حرفه ای ترین بازیکن استقلال؟؟؟؟؟؟؟؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » کم حاشیه ترین و حرفه ای ترین بازیکن استقلال؟؟؟؟؟؟؟؟ REZA VALIZADE Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۳:۲۲ Reply count 0 کم حاشیه ترین و حرفه ای ترین بازیکن استقلال؟؟؟؟؟؟؟؟ By REZA VALIZADE 5652 Day ago سید حامد حقیقت Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۱ فروردین ۱۳۸۸ ۲۰:۱۳ Reply count 0 By سید حامد حقیقت 5651 Day ago سلام بر آسمان آبی.به نظر من خسرو حیدری بهترین و خوش اخلاق ترین و خوشتیپ ترین استقلالی در فصل گذشته بوده است هومن کیانی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۷:۰۶ Reply count 0 By هومن کیانی 5651 Day ago خسرو حیدری و فابیو جانوآریو saeed ,mohammadpour Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۲ تیر ۱۳۸۸ ۱۳:۵۴ Reply count 0 By saeed ,mohammadpour 5649 Day ago farhad majidi ham khoshtipe ham khosh akhlaghe, ye esteghlaliye vagheyiam hast ke bar axe kheili bazikona bekhtere pool nayoomad Esteghlal! کاربر ناشناس Gender Male Country Roles Registeration Date ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵ Reply count 0 By کاربر ناشناس 5649 Day ago فرهاد مجیدی hamed tohi Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۳ خرداد ۱۳۸۸ ۱۸:۳۰ Reply count 0 By hamed tohi 5649 Day ago شک نکن فرهاد مجیدی بود. امید غلامپور Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۵ اسفند ۱۳۸۷ ۱۳:۱۶ Reply count 0 By امید غلامپور 5634 Day ago با سلام به همه ابی دلها و ابی دوستان به نظر من پیروز قربانی و فابیو جانواریو جزء بهترینها در لیگ هشتم بودند سبز و آبی باشید.............................................. فریدون حمدی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۶:۲۵ Reply count 0 By فریدون حمدی 5610 Day ago با سلام آبی به نظر من بهترینهای استقلال در فصل گذشته وحید کاسیاس و جانواریو و حیدری بودند (البته با اجازه از شماره 8 محبوب) اسماعیل شریفی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ Reply count 0 By اسماعیل شریفی 5600 Day ago به نظر من فرهاد و خسرو نمونه هستند رضا کلاگر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ Reply count 0 By رضا کلاگر 5598 Day ago مجیدی احمد قدس Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ Reply count 0 By احمد قدس 5598 Day ago خسرو حیدری و فرهاد مجیدی محمد عسگری Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ Reply count 0 By محمد عسگری 5598 Day ago خسروحیدری و فابیو benyamin valadoost Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۹ مرداد ۱۳۸۸ ۱۴:۱۹ Reply count 0 By benyamin valadoost 5596 Day ago البته همه ی بازیکنای استقلال حرفه ای هستن اما خسرو حیدری و فرهاد مجیدی یه چیزه دیگن اسماعیل شریفی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ Reply count 0 By اسماعیل شریفی 5596 Day ago طالبلو به خاطر بخشیدن رحمتی مرام وبزرگی خودش رو نشون داد به خاطر همین من هم میگم طالبلو فرهاد و خسرو اسماعیل شریفی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ Reply count 0 By اسماعیل شریفی 5594 Day ago امروز بازی ملوان نشون داد که روانخواه هر روز بهتر می شه امروز که از همه بهتر وتکنیکی تر بود بهنام فرهنگیان Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۹ مرداد ۱۳۸۸ ۱۷:۰۱ Reply count 0 By بهنام فرهنگیان 5571 Day ago انتخاب یک نفر برای من سخته 1- فابیو جان واریو 2-فرهاد مجیدی 3-خسرو حیدری 4-وحید طالب لو 5-روانخواه و البته اکثریت تیم این فصل ehsan irani Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۹ شهریور ۱۳۸۸ ۱۶:۰۷ Reply count 0 By ehsan irani 5571 Day ago بنظر من همه اعضای ss متشخص و بافرهنگ هستن. در این میون میشه گفت وحید و فرهاد از بین بازیکنان شاخص تر هستند. اسماعیل شریفی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ Reply count 0 By اسماعیل شریفی 5570 Day ago کم حاشیه ترین عضو باشگاه استقلال طرفداران باغیرتشه mohammad javadi Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۱ مهر ۱۳۸۸ ۱۳:۳۹ Reply count 0 By mohammad javadi 5565 Day ago خسرو حیدری و فرهاد مجیدی و البته مثل دوست گلمون که گفتن تماشاگرای با غیرت استقلال Jump to استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا