نظر تون در مورد کرار جاسم تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » نظر تون در مورد کرار جاسم امید ارشد Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۵ آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۵۰ Reply count 0 نظر تون در مورد کرار جاسم By امید ارشد 3587 Day ago جاسم با اینکه بازیکن خوبی ولی با کاراش خیلی به تیم ضرر زده نظر شما دوستان چی میرودود سیدمحمدی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ Reply count 0 By میرودود سیدمحمدی 3587 Day ago استخوانی است که در گلو مانده.نه میتوان قورتش داد نه بیرونش انداخت. اگه نباشه تیم لنگه. وقتی هم که هست مسخره بازی میکنه واعصاب خردکنی راه میندازه.امیدوارم از قهرمانی دور نیفتیم. محمود اشوری Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۰ فروردین ۱۳۹۴ ۱۹:۱۸ Reply count 0 By محمود اشوری 3552 Day ago سلام دوستان.به نظر من اقای کرار تمام کارها وبرنامه هاش بادوستانش در عراق هماهنگه یعنی اگر برنامه تفریحی یا کارتجاری وغیره...داشته باشه دوستاش بهش خبر میدن که مثلا کرار هفته دیگه قراره بریم کوهنوردی.اونوقت کرار برنامه ریزی میکنه تا هفته دیگه یه کارت قرمز بگیره تا سر موقع به کارای شخصیش تو کشورش برسه واصلا واسش تیم کمترین اهمیتی نداره.بعد از اخلاق خوب ایرانیها کاملا سواستفاده میکنه وفکر میکنه زرنگ تشریف داره.به خاطر همین از مسولین محترم باشگاه خواهش میکنم اقا رو به کشورش برگردونن تا رواعصاب ما سورتمه نره.با تشکر وهاب نظری نژاد Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ Reply count 0 By وهاب نظری نژاد 3533 Day ago وقتی کرارجاسم قدر خودشو نمیدونه من چطور میطونم در باره او اظهار نظر کنم . maryam 7 Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۵ دی ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ Reply count 0 By maryam 7 3503 Day ago از اکثر بازیکنا سرتره . HEDI . Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۵ اسفند ۱۳۹۳ ۲۱:۵۰ Reply count 0 By . HEDI . 3498 Day ago عملکرد کرار در مقایسه با خیلی از بازیکنان تیمهای آنچنانی به نظر من خوب است، کرار هم مثل خیلی از بازیکنان خوب شروع کرد و همانطور که گفتم نباید این قدر به او گیر بدهند و تنها عاملی که (علیرغم نظر بعضی ها که با بغض کینه او را بد خلق و خو می دانند ) باعث جری شدن و درگیر شدن او می شود خطاهای بی موردیست که به عمد روی او صورت می گیرد و داوران هم بی تفاوت از کنارش رد می شوند و البته شاید تنها ایرادی که به تیم محبوب و به دور از حاشیه استقلال گرفته می شود همین کرار است... وهاب نظری نژاد Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ Reply count 0 By وهاب نظری نژاد 3495 Day ago اگر وجدان داور بیدار باشه و عدالت و فدای کینه اش نکنه و تو زمین قصد گرفتن انتقام از بازیکن را نداشته باشه دلیلی نداره که کرار اینقدر عصبی بشه . این داوران هستن که باعث میشن کرار عصبانی بشه . حسین کلاته بابایی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۰ مهر ۱۳۹۲ ۲۲:۳۵ Reply count 0 By حسین کلاته بابایی 3495 Day ago Written by: وهاب نظری نژاد کرار بایییید باشه بهتر ازاون برا وسط زمین گیر استقلال نمیاد. بهرام آقائی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۸ خرداد ۱۳۹۴ ۱۶:۰۱ Reply count 0 By بهرام آقائی 3494 Day ago کرارعالی وبه دردبخوره اگه یه مقدارخون سردترباشه و کمترکارت بگیره برای استقلال بی نظیره وهاب نظری نژاد Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ Reply count 0 By وهاب نظری نژاد 3493 Day ago تنها کسی که میتونه به کرار کمک کنه . خود کراره . Jump to استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا