فریدون زندی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » فریدون زندی میرودود سیدمحمدی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ Reply count 0 فریدون زندی By میرودود سیدمحمدی 3587 Day ago میرودود سیدمحمدی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ Reply count 0 By میرودود سیدمحمدی 3587 Day ago به نظرتون اگه کرار بره خوبه که زندی برگرده به تیم سابقش و جای اون رو پرکنه؟؟ علیرضا جوادیان Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ Reply count 0 By علیرضا جوادیان 3581 Day ago کرار از نظر تکنیک فوق العاده است ولی مشکل من با اون که از اول تو تاپیکها هست ضعف شخصیتی کراره ولی فریدون شاید تکنیک کرار رو نداشته باشه ولی از نظر شخصیتی خیلی قوی هست الان هم نمیدونم چه شرایطی داره ولی امیدوارم کرار تا آخر فصل دیگه حاشیه درست نکنه محمدعلی نویدی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۲ Reply count 0 By محمدعلی نویدی 3565 Day ago یه مقدار به فکر جوون گرایی باشید هی بازیکنا میرن تو یه تیم عربی دنبال پول بعد آخرش میگن دوست دارم تو استقلال خداحافظی کنم.مگه استقلال خانه ی سالمندانه؟ یه حقی هم واسه هواداران قائل بشید.خیلی وقته یه بازی تماشاگر پسند از استقلال ندیدم.بازیکن میخواهید بخرید باید در حد استقلال باشه وهاب نظری نژاد Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ Reply count 0 By وهاب نظری نژاد 3533 Day ago بنظر شما فریدون زندی که اونجوری پایش شکست دیگه میتونه بازیکن مفیدی برای تیمها باشه . Jump to استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا