کاپیتان از استقلال خواهد رفت تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » کاپیتان از استقلال خواهد رفت امیر حسین اسلامی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ Reply count 0 کاپیتان از استقلال خواهد رفت By امیر حسین اسلامی 3650 Day ago امیر حسین صادقی ( کاپیتان استقلال ) از استقلال به طور رسمی جدا شد.امروز اینستاگرام رسمی استقلال خروج این بازیکن را به طور رسمی اعلام کرد.همچینین قلعه نویی در گفت و گو با رادیو ورزش اعلام کرد:" بهتر است صادقی از استقلال جدا شود تا فضای تازه ای را بدون حاشیه تجربه کند."--------------------------------------از زحماتی که برای استقلال بسیار سپاسگذارم.واقعا در هر 3 دوره ای که در استقلال بودی از جون و دل مایه میزاشتی برای پیراهن و هواداران استقلال.در سطح ملی هم با تعصب همیشگیت بازی میکردی خصوصا در جام جهانی 2014 که جز 25 شگفتی جام شدی.کاری ندارم به دلیل جدایی اینطور مظلومانه ات ولی ایدوارم هر جایی که هستی و در هر کجا بازی میکنی موفق باشی.و با توجه به سن و سالت میدونم که دیگه برای استقلال به میدان نمیری ولی امیدوارم در جایگاه دیگری برای استقلال فعالیت کنی مثل مربیگری یا مدیر فنی و ....برات بهترین ها رو آرزو میکنم رسول موگویی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۴:۴۳ Reply count 0 By رسول موگویی 3650 Day ago خدائیش خیلی برا تیممون تلاش کرده ولی در این برهه ی زمانی که تیم واسه قهرمانی می جنگه ، به درد تیم نمی خوره . چون افت زیادی داشته . zahra*ss*7777 4444*777 Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ Reply count 0 By zahra*ss*7777 4444*777 3650 Day ago Written by: رسول موگویی به نظرم این رفتار باهاش اصلا درست نبود بالاخره واسه تیممون خیلی زحمت کشیده بود و ناراحتم واسه این کارشون....درسته عملکرد امسالش خوب نبود ولی شما به بازیکنای دیگم نگاه کنین خیلیاشون تو حد خودشون نبودن و نیستن پس چرا هنوز موندن و این رفتارا چرا باید با کاپیتانمون انجام بشه....حنیفو خیلی دوس دارم بازیکن متعصبیه ولی عملکرد امسالش مث صادقی بد بود یا حتی هاشم که افتضاح بود و یا قاضی و یا خیلبای دیگه.....چرا باید صادقی بره؟؟؟؟من از عملکرد صادقی دفاع نمیکنم فقط معترضم چرا بعضیا هنوز تو اس اس موندن در حالیکه باید اونام میرفتن....کاپیتان صادقی عزیز هر جا هستی و میری موفق باشی ....مر30بابت زحماتی که کشیدی سمانه علیزاده Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ Reply count 0 By سمانه علیزاده 3649 Day ago به نظر من کادر فنی کار درستی انجام داد.صادقی دیگه در حد استقلال نبود.احتمالا بیگ زاده هم میره. علیرضا موسوی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۸:۲۶ Reply count 0 By علیرضا موسوی 3649 Day ago دوستان عزیز منظور از اینکه میگین این رفتار باهاش درست نبود چیه؟کدوم رفتار؟صادقی بازیکن باغیرتیه درست، با تعصبه درست، استقلالیه واقعیه درست من هم قلباً دوستش دارم ولی وقتی آماده نیست باید چی کار کرد؟همین من و شما بعد چند باخت استقلال نمیگفتیم این چه وضع دفاعمونه؟ از عملکرد صادقی انتقاد نمیکردیم حالا که رفته همه شدن حامی صادقی.تازه خیلی محترمانه از استقلال جدا شد،شما مصاحبه امیر قلعه رو بخونید گفت صادقی بهتره تو یه فضای دیگه به فوتبالش ادامه بده.همین.دوستان به خدا امثال صادقی، آندو، بیگ زاده بعد جام ملت ها اگه تو استقلال میموندن از اینی که هستن ضعیف تر و بی خیال تر و بی انگیزه تر می شدن.کل نیم فصل نا آماده بود میخواست بعد جام ملت ها آماده بشه؟ (که معمولاً هیچ انگیزه ای واسه فوتبال بازی کردن برای ملی پوشا نمیمونه) .پس موندنشون تو استقلال به صلاح تیم نبود.لطفاً با این جور مسائل احساسی برخورد نکنید... امید ارشد Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۵ آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۵۰ Reply count 0 By امید ارشد 3649 Day ago امیر قلعه نویی با گزاشتن امیر حسین تو لیست مازاد کلکسیون اشتباهاتشو کامل کرد تو این اوضا که تیم نه پول داره نه وضع خوبی اگه بهترین دفاع دنیا رو هم بیاریم تا بیاد تو تیم جا بیفته فصل تموم شده پس امیر حسین اگه تو شرایط ارمانی هم نباشه باز از بقیه بهتره قلعه نویی با هر کی مشگل داره داره به یه نویی تسویه حساب میکنه خودتون قضاوت کنید arezoo 2134 Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ آبان ۱۳۹۳ ۱۴:۲۹ Reply count 0 By arezoo 2134 3649 Day ago هر کاری که امیر خان میکنه یه مصلحتی توشه صادقی هم نمیشه گفت بی غیرته بلکه خیلی هم واسمون زحمت کشیده فقط دیگه دورانش تموم شده و رفتنش به صلاح تیم تموم میشه امیدوارم رفتنش بدون حاشیه باشه که واسه تیم مشکلی ایجاد نشه ..برات آرزوی موفقیت دارم امیرحسین با تعصب.. آرینا رحمتی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۰:۰۷ Reply count 0 By آرینا رحمتی 3649 Day ago Written by: zahra*ss*7777 4444*777 به نظرم این رفتار باهاش اصلا درست نبود بالاخره واسه تیممون خیلی زحمت کشیده بود و ناراحتم واسه این کارشون....درسته عملکرد امسالش خوب نبود ولی شما به بازیکنای دیگم نگاه کنین خیلیاشون تو حد خودشون نبودن و نیستن پس چرا هنوز موندن و این رفتارا چرا باید با کاپیتانمون انجام بشه....حنیفو خیلی دوس دارم بازیکن متعصبیه ولی عملکرد امسالش مث صادقی بد بود یا حتی هاشم که افتضاح بود و یا قاضی و یا خیلبای دیگه.....چرا باید صادقی بره؟؟؟؟من از عملکرد صادقی دفاع نمیکنم فقط معترضم چرا بعضیا هنوز تو اس اس موندن در حالیکه باید اونام میرفتن....کاپیتان صادقی عزیز هر جا هستی و میری موفق باشی ....مر30بابت زحماتی که کشیدی میرودود سیدمحمدی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ Reply count 0 By میرودود سیدمحمدی 3649 Day ago 100% مخالفم.حقش این نبود حسن یارمحمدی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ Reply count 0 By حسن یارمحمدی 3649 Day ago صادقی بازیکن زحمتکشی برا تیم بود که بعد جام جهانی افت زیادی داشته و به نظرم وقتشه از تیم جدا شه چون دیگه تو این سن وسال به دوران اوجش سخت برگرده از طرفی دیگه زا انگیزه لازم هم نداره با این میزان آمادگی از تیم بره به صلاحه البته باید این جدایی به شکلی باشه که احترامش حفظ بشه shide HR Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ Reply count 0 By shide HR 3649 Day ago درسته بازیکن باغیرت و زحمت کشیه منم دوسش دارم ولی وقتی افت کرده خب باید بره دیگه . مگه راه دیگه ای هم هس؟فکر کنم این یه چیز طبیعی باشه خوب واقعا این فصل بد بوده واقعا. میثم محمدی قراسویی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ Reply count 0 By میثم محمدی قراسویی 3647 Day ago خیلی برای تیم زحمت کشید و واقعا نسبت به تیم تعصب داشت و امیدوارم که تعصبش باقی بمونه و البته نگذریم از زمانهایی که با درد و مصدومیت برای تیم بازی میکرد ولی، دیگه درحد استقلال نبود! خیلی از موقعها از مهاجمین جا میموند و باعث باز شدن دروازه میشد! ضعف نسبتا کوچک که چندساله داره به تیم ضربه های بسیار بزرگ میزنه!!! بهرحال براش آرزوی موفقیت میکنم... امیر حسین اسلامی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ Reply count 0 By امیر حسین اسلامی 3645 Day ago پس از مخالفت های افشار زاده و پور حیدری ، سرانجام امیر حسین موندنی شد. رسول موگویی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۴:۴۳ Reply count 0 By رسول موگویی 3645 Day ago این بی عرضی بمونه اونوقت مسلمان از دستمون بره . جااالبه . میرودود سیدمحمدی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ Reply count 0 By میرودود سیدمحمدی 3645 Day ago این ادبیات لایق شما نیست.بی عرضه خوب نیست که نوشتی. هرچی باشه زحمتشو کشیده رسول موگویی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۴:۴۳ Reply count 0 By رسول موگویی 3644 Day ago منم نمی گم خورده و خوابیده . من میگم چرا باید مسلمان رو به خاطر این بازیکن که عملکرد خوبی نداشته از دست بدهیم . اینم مودبانه اش . ببین غلط املایی نداره . میرودود سیدمحمدی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ Reply count 0 By میرودود سیدمحمدی 3644 Day ago شخصیت هرکس وگفتارش به خودش ربط داره. هرچی میخای بنویس. لگه نمیخاستمت نمیگفتم. میرودود سیدمحمدی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ Reply count 0 By میرودود سیدمحمدی 3644 Day ago اگه نمیخاستمت.... رسول موگویی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۴:۴۳ Reply count 0 By رسول موگویی 3644 Day ago لاااایک رسول موگویی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۴:۴۳ Reply count 0 By رسول موگویی 3644 Day ago دوستان من تو موضوع آزاد یه تاپیک گذاشتم . لطفا سر بزنید . والا معمولا هیچکی از تاپیکا من استقبال نمی کنه . میرودود سیدمحمدی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ Reply count 0 By میرودود سیدمحمدی 3644 Day ago متوجه لا ااایک نوشتنت نشدم رسول موگویی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۴:۴۳ Reply count 0 By رسول موگویی 3644 Day ago گفتی اگه نمی خواستمت این کارو نمی کردم . منم لایک کردم . میرودود سیدمحمدی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ Reply count 0 By میرودود سیدمحمدی 3644 Day ago تشکر سجاد ابراهیم زاده Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۹ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ Reply count 0 By سجاد ابراهیم زاده 3574 Day ago نرووووووووووووووووووو سجاد ابراهیم زاده Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۹ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ Reply count 0 By سجاد ابراهیم زاده 3574 Day ago نرووووووووووووووووووو وهاب نظری نژاد Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ Reply count 0 By وهاب نظری نژاد 3533 Day ago متاسفانه در ایران هیچ بازیکنی حاضر نیست که در اوج از فوتبال بره آنقدر میمونه که یا بیرونش کنن و یا بخاطر سن بالا مصدوم بشه . استقلال هم که تقریبا شده اکابر . یا همان مدرسه پیرمردها. Jump to استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا