شعار در استادیوم تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » شعار در استادیوم علیرضا اروجی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۰۷:۱۴ Reply count 0 شعار در استادیوم By علیرضا اروجی 5689 Day ago سلام به همه آبیها به خصوص پررنگهاش بچه ها به نظر شما چه شعاری تو بازی اول لیگ با مدیریت واعظ باید تو استادیوم بدیم. هرکی هرچی بنظرش میاد بگه تا یک نظرسنجی بزاریم و بهتریناشو تو بازی اول همه با هم بخونیم. نیلوفر رسولی Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ Reply count 0 By نیلوفر رسولی 5689 Day ago استقلال قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه دوست عزیز واعظ و یا هر کس دیگه مهم نیست ما باید به تیم روحیه بدیم نمی خواییم که تیم رو نابود کنیم بردیا امینی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۳۹ Reply count 0 By بردیا امینی 5689 Day ago فقط تیمو تشویق میکنیم . علیرضا اروجی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۰۷:۱۴ Reply count 0 By علیرضا اروجی 5688 Day ago قسم به سلطان آبی قسم به صمد مرفاوی که راه ما باشد آن راه تو استقلال دوست عزیزم نیلوفر آبی من عاشق استقلال,رنگ آبی و هرکسی که آبیه هستم ولی قبول کن این ره که واعظ داره میره به ترکستان است. مثل اینه که عشقت داره میافته تو چاه و تو فقط بگی من دوسش دارم ولی کاری نمیکنی و فقط امیدواری از روی شانس و اقبال وقتی افتاد هیچیش نشه و فقط از دور بهش روحیه بدیم که نه تو نمیافتی یا اگر افتادی هم هیچیت نمیشه , به عقیده من این طرز فکر منطقی نیست. وقتی که سازمان تربیت بدنی دوست داره و برنامه ریزی کرده امسال پرسپولیس بالاتر از استقلال باشه فدراسیون روی حرف سازمان جرات نداره حرف بزنه مه و خورشید و فلک همگی دست به دست هم دادند برای تحقیر کردن استقلال به نظر من ما باید تلاشمون رو هر چند بی نتیجه و شاید کم اثر بکنیم تا بعدا عذاب وجدان نگیریم. نیلوفر رسولی Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ Reply count 0 By نیلوفر رسولی 5688 Day ago با سلام خدمت شما طرفدار متعصب من با نظرات شما کاملاً موافقم تمام این قضایا با برنامه ریزی قبلی صورت گرفته امسال نوبت پرسپولیسه که بالاتر از استقلال باشه . باور کنید اگه کاری از دستم بر میومد انجام می دادم حتی استادیوم هم نمی تونم بیام خوب من فقط می تونم دعا کنم . ولی مطمئنم شما هوادارای باغیرت می تونین سرنوشت امسال استقلال رو عوض کنید. بردیا امینی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۳۹ Reply count 0 By بردیا امینی 5688 Day ago با سلام به همه آبی دلان اصلأ به این مسایل فکر نکنید که سازمان برنامه ریزی کرده کدوم تیم اول بشه. من کاملأ با این بحث مخالفم. نمونه بارزش جام حذفی بود اکثریت دوستان با قاطعیت میگفتن pp طبق برنامه باید قهرمان حذفی بشه ولی همون موقع هم گفتم هر تیم پتانسیل بهتری داشته باشه قهرمان میشه و دیدید که pp نشد. مهدی کبیری Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۹:۳۹ Reply count 0 By مهدی کبیری 5688 Day ago چرا نظر من پاک شد؟! من که فحش ندادم. رضا کلاگر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ Reply count 0 By رضا کلاگر 5687 Day ago اول بشی اخر بشی دوست داریم .رضا مهدی کبیری Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۹:۳۹ Reply count 0 By مهدی کبیری 5685 Day ago اگر بردن که هیچی ولی اگر باختن یکی در میان مرفاوی حیا کن ... بعد آشتیانی حیا کن ... بعد به دقایق آخر که نزدیک شدیم توپ تانک فشفشه ... این توپ باید گل بشه نه ها ! اون یکی با ذکر نام واعظ حالا باز این پاسخ ما را هم پاک کنید کاربر ناشناس Gender Male Country Roles Registeration Date ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵ Reply count 0 By کاربر ناشناس 5663 Day ago تیم ما استقلاله همیشه قهرمانه کاربر ناشناس Gender Male Country Roles Registeration Date ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵ Reply count 0 By کاربر ناشناس 5663 Day ago بین همه تیمهای دنیا عشق است استقلال Jump to استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا