در قهرمانی استقلال کدام بازیکن بیشترین نقش را ایفا کرد؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » در قهرمانی استقلال کدام بازیکن بیشترین نقش را ایفا کرد؟ نیلوفر رسولی Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ Reply count 0 در قهرمانی استقلال کدام بازیکن بیشترین نقش را ایفا کرد؟ By نیلوفر رسولی 5717 Day ago با تبریک صمیمانه به همه آبی دلان اگه فکر می کنین بازیکن دیگری بیشترین نقش را داشته لطفاً بنویسید sina moslehi Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۸ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۲۹ Reply count 0 By sina moslehi 5717 Day ago بردیا امینی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۳۹ Reply count 0 By بردیا امینی 5717 Day ago من با اجازه اسم آقای جباری رو هم اضافه میکنم قبل از مصدومیتش خیلی زحمت کشید نیلوفر رسولی Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ Reply count 0 By نیلوفر رسولی 5717 Day ago حق با شماست اینقدر از دست آقای جباری ناراحت بودم یادم رفت اسم ایشون رو بنویسم.......... واقعاً قدر خودشو ندونست مهدی کبیری Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۹:۳۹ Reply count 0 By مهدی کبیری 5717 Day ago اسم حسین کاظمی و قربانی را هم مینوشتید.در ضمن فکر کنم خسرو اینجوری می نویسن . نیلوفر رسولی Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ Reply count 0 By نیلوفر رسولی 5717 Day ago آخ آخ حق با شماست از ذوق قهرمانی بی سوادم شدم از همه استقلالی ها عذز می خواهم که اسم خسرو حیدری رو اشتباه نوشتم........... مانا کاشانی نژاد Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۴۶ Reply count 0 By مانا کاشانی نژاد 5717 Day ago به نظر من خیلیها خوب بودن - میشد اینطور هم بنویسیم که بازیکنان موثر در نتایج خوب تیم چه کسانی بودند- البته این یه پیشنهاداست. کاظمی- جان واریو-حیدری-برهانی-طالب لو جهانبخش سلیمی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۴ اسفند ۱۳۸۷ ۰۹:۰۴ Reply count 0 By جهانبخش سلیمی 5717 Day ago طالب لو و جان واریو ali deghan Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ Reply count 0 By ali deghan 5716 Day ago حسین کاظمی فکر کنم از همه بهتر بود طرفدار تراکتورسازی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۰ اسفند ۱۳۸۷ ۱۶:۰۱ Reply count 0 By طرفدار تراکتورسازی 5716 Day ago به نظر من مجتبی جباری بهترین بازیکن تیم استقلاله اینکه ایشان در پایان فصل به دلیل بازی نکردن نقشش کم شد نمی تونه ارزش های این بازیکن را زیر سوال ببره hesam babaie fard Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۸ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۲۰:۲۶ Reply count 0 By hesam babaie fard 5716 Day ago به نظر من بهترین بازیکن استقلال مجتبی جباری یه . می دونی چرا ؟ چون او با ارسال پاس های گلش نقش بسیار زیادی در گل زدن استقلال داشت . او در کنار جانواریو بهترین خط هافبک رو راه انداخته بود . فضل الله نوری Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۶:۳۴ Reply count 0 By فضل الله نوری 5711 Day ago وقتی تیمی قهرمان میشه همه زحمت میکشن ولی چندنفرم توش ستارن1-خسروحیدری2-جان آریو3-جباری( عشقه)4-برهانی5-طالبلو رضا کلاگر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ Reply count 0 By رضا کلاگر 5710 Day ago به نظرمن 1-حیدری 2-برهانی 3-وحید 4-جانواریو 5-جباری بقیه همه خوب بودن .رضا محمد عسگری Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ Reply count 0 By محمد عسگری 5710 Day ago خسرو حیدری- جانواریو - برهانی - جباری میثم دادار Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۸ بهمن ۱۳۸۷ ۱۲:۰۶ Reply count 0 By میثم دادار 5708 Day ago سید حامد حقیقت Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۱ فروردین ۱۳۸۸ ۲۰:۱۳ Reply count 0 By سید حامد حقیقت 5707 Day ago با احترام به نظر همه ی عزیزان . ولی فکر می کنم وقتی یک تیم نتیجه میگیره و میتونه موفق باشه که همه ی تیم با هم خوب کار کنن و من فکر میکنم که باید گزینه ی همه موارد رو هم در گزینه ها میاوردین. ( همه ی بازیکنان خوب بودن + امیر خان ) محمد خداوردیان Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۳ فروردین ۱۳۸۸ ۱۵:۰۶ Reply count 0 By محمد خداوردیان 5701 Day ago امیر قلعه نوعی از همه بیشتر نقش داشت REZA VALIZADE Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۳:۲۲ Reply count 0 By REZA VALIZADE 5692 Day ago اول ژنرال ابی بعد ارش- خسرو-طالب لو-قربانی-سیاوش-کاظمی-جانواریو-مجیدی سولماز برهانی Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۱:۱۴ Reply count 0 By سولماز برهانی 5688 Day ago بهتر از ارش توی دنیا وجود نداره تو هر تیمی که باشه اون تیم قهرمانه.راستی سلام به همه. نیلوفر رسولی Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ Reply count 0 By نیلوفر رسولی 5688 Day ago سلام همه هوادارای استقلال به تو آبی دل عزیز solmaz کاربر ناشناس Gender Male Country Roles Registeration Date ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵ Reply count 0 By کاربر ناشناس 5670 Day ago آرش خیلی خوب بود .خسرو عالی بود جانواریو فداکار بود کوشکی متعصب کاربر ناشناس Gender Male Country Roles Registeration Date ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵ Reply count 0 By کاربر ناشناس 5670 Day ago نیلوفر عزیز چون من جنوبیم و از بچگی فوتبالیست بودم باید این رو اضافه کنم تیم قهرمان همه خوبند ولی چون تعداد محدودی را باید گفت به احترام شما اسم چند نفر را آوردم Jump to استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا