ناصرخان حجازی:صمدمرفاوی زیرآب زن است تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » ناصرخان حجازی:صمدمرفاوی زیرآب زن است فضل الله نوری Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۶:۳۴ Reply count 0 ناصرخان حجازی:صمدمرفاوی زیرآب زن است By فضل الله نوری 5682 Day ago ناصرخان گفته چون صمدزیرآبزن بوداخراجش کردم مهدی کبیری Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۹:۳۹ Reply count 0 By مهدی کبیری 5682 Day ago ناصر حجازی دیگه باید بره سالمندان. هیچکس بهش تیم نمیده میاد با روزنامه ها مصاحبه میکنه. صمد هم یک مدت میمونه تو تیم بعد با خفت تیم را ترک میکنه. استقلال تیم بزرگیه و مربی بزرگی می خواد.نیمکت استقلال جای امثال صمد و حجازی و ... نیست علیرضا اروجی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۰۷:۱۴ Reply count 0 By علیرضا اروجی 5682 Day ago بابا این ناصر حجازی رو دیگه همه میشناسن , به نظر من در حال حاضر یکی از نقطه ضعفهای ما استقلالیهاست با اون لبای سیاه تابلوش سید حامد حقیقت Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۱ فروردین ۱۳۸۸ ۲۰:۱۳ Reply count 0 By سید حامد حقیقت 5678 Day ago سلام بر آسمان آبی.به نظر من ناصر خان حجازی کاملاَ درست میگه . آخه چه کار درخشانی میتونه از صمد سر زده باشه که تیم بزرگ استقلال رو بهش بدن که مربی گیری بکنه . همونطور که علی دایی با زیر آب زدن و پارتی اومد و مربی تیم ملی شد و تیم ملی رو به گند کشید و رفته الانم قایم شده و به هیچکس جواب نمیده ، من مطمئنم که صمد هم با همین کار ها خودشو به استقلال تحمیل کرده . فقط خدا به واعظ و صمد رحم کنه که استقلال بتونه امسال موفق باشه و گرنه ...... نیلوفر رسولی Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ Reply count 0 By نیلوفر رسولی 5676 Day ago Written by: علیرضا اروجی بابا این ناصر حجازی رو دیگه همه میشناسن , به نظر من در حال حاضر یکی از نقطه ضعفهای ما استقلالیهاست با اون لبای سیاه تابلوش اگه فقط یه آدم حسابی که قیافه و تیپش به ورزشکارا می خوره تو ایران باشه اونم ناصر خان حجازیه........ من اجازه نمی دم کسی بهش توهین کنه یادتون نره ناصر خان خیلی برای استقلال زحمت کشیده......... تا دیروز که هیچکس چشم نداشت صمد مرفاوی رو ببینه حالا چی شده این آقا اینقدر عزیز شده....... نیلوفر رسولی Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ Reply count 0 By نیلوفر رسولی 5676 Day ago Written by: مهدی کبیری ناصر حجازی دیگه باید بره سالمندان.هیچکس بهش تیم نمیده میاد با روزنامه ها مصاحبه میکنه.صمد هم یک مدت میمونه تو تیم بعد با خفت تیم را ترک میکنه.استقلال تیم بزرگیه و مربی بزرگی می خواد.نیمکت استقلال جای امثال صمد و حجازی و ... نیست می شه لطفاً ناصر خان رو با صمد مقایسه نکنید خیلی بی انصاف تشریف دارید اگه میشه رعایت کنید من از هوادارای ناصر خانم بهم خیلی بر خورده کاربر ناشناس Gender Male Country Roles Registeration Date ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵ Reply count 0 By کاربر ناشناس 5670 Day ago ناصر خان اینقدر استقلال را تخریب نکن صمد همشهری من است وچون فرد سالمیه الآن سر مربی استقلال شده بیا برای یک بار هم که شده بخاطر تیم وجلوگیری از سواستفاده رقیبان سکوت کن وبه فکر موفقیت تیم باش . کاربر ناشناس Gender Male Country Roles Registeration Date ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵ Reply count 0 By کاربر ناشناس 5670 Day ago Written by: نیلوفر رسولی [quote=alireza_oruji] بابا این ناصر حجازی رو دیگه همه میشناسن , به نظر من در حال حاضر یکی از نقطه ضعفهای ما استقلالیهاست با اون لبای سیاه تابلوش اگه فقط یه آدم حسابی که قیافه و تیپش به ورزشکارا می خوره تو ایران باشه اونم ناصر خان حجازیه........ من اجازه نمی دم کسی بهش توهین کنه یادتون نره ناصر خان خیلی برای استقلال زحمت کشیده......... تا دیروز که هیچکس چشم نداشت صمد مرفاوی رو ببینه حالا چی شده این آقا اینقدر عزیز شده....... کاربر ناشناس Gender Male Country Roles Registeration Date ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵ Reply count 0 By کاربر ناشناس 5670 Day ago نیلوفر آبی عزیز با حرفهای شما موافقم .استقلا لآرامش می خواهد . کاربر ناشناس Gender Male Country Roles Registeration Date ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵ Reply count 0 By کاربر ناشناس 5670 Day ago نیلوفر آبی عزیز با حرفهای شما موافقم .استقلال آرامش نیاز دارد آقای حجازی REZA VALIZADE Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۳:۲۲ Reply count 0 By REZA VALIZADE 5668 Day ago ناصر خان حجازی دیگه نمیتونه تیمی مثل استقلال رو مربی گری کنه پیر شده باید قبول کنه الان نوبت ژنرال و صمد خان هست که استقلال داشته باشند دیگه نسل پروین و حجازی تموم شده بهتره حجازی تیم دیگه قبول نکنه واسه مربی گری تا کلاس خودشو حفظ کنه پارسال اومد استقلال چی شد؟فقط از محبوبیتش کاسته شد و تیمو خراب کرد hamed tohi Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۳ خرداد ۱۳۸۸ ۱۸:۳۰ Reply count 0 By hamed tohi 5663 Day ago Written by: نیلوفر رسولی [quote=alireza_oruji] بابا این ناصر حجازی رو دیگه همه میشناسن , به نظر من در حال حاضر یکی از نقطه ضعفهای ما استقلالیهاست با اون لبای سیاه تابلوش اگه فقط یه آدم حسابی که قیافه و تیپش به ورزشکارا می خوره تو ایران باشه اونم ناصر خان حجازیه........ من اجازه نمی دم کسی بهش توهین کنه یادتون نره ناصر خان خیلی برای استقلال زحمت کشیده......... تا دیروز که هیچکس چشم نداشت صمد مرفاوی رو ببینه حالا چی شده این آقا اینقدر عزیز شده.......[/quote]نیلوفر بچه ها راست میگن دیگه ، آخه حجازی هم شد مربی . تا بیستر از این سبک نشده باید خودشو از فوتبال بکشه کنار. Jump to استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا