موفق ترین خارجی استقلال؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » موفق ترین خارجی استقلال؟ حسن یارمحمدی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ Reply count 0 موفق ترین خارجی استقلال؟ By حسن یارمحمدی 4141 Day ago علی خانمیرزایی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ Reply count 0 By علی خانمیرزایی 4141 Day ago واقعا سخته بگی کدومشون ولی من جانواریو رو زدم چون با هوادارا خیلی خوب رابطه برقرار می کرد وگرنه ساموئل هم حرف نداره ابی جهان Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۷ مرداد ۱۳۹۲ ۰۰:۱۱ Reply count 0 By ابی جهان 4140 Day ago Written by: علی خانمیرزایی ولی به نظر من ساموئل بهتره چون هم تکنیکی هم سرعتی وهم قدرتی حسین اسداللهی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۰ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۳۸ Reply count 0 By حسین اسداللهی 4140 Day ago من زدم جانواریو چون خیلی خوب گل میزد و من عاشقشم.ولی داش فرهاد رو بیشتر دوست دارم. میثم محمدی قراسویی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ Reply count 0 By میثم محمدی قراسویی 4133 Day ago به نظر من، ساموئل... چون هم خوب دفاع میکنه، و هم توی حمله به بچه ها کمک میکنه. چندتا گلم که زده! (طبق گفته ی خودش تو برنامه نود: 70 بازی در انگلیس، 2 گل! حدود 45 بازی در اس اس 7 گل! البته در انگلیس دفاع چپ بوده ولی در اس اس هافبکه که خودش از این پست خیلی بیشتر راضیه!!!) امیر حسین اسلامی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ Reply count 0 By امیر حسین اسلامی 4133 Day ago به نظر من جانواریو مرضیه غلامی Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ Reply count 0 By مرضیه غلامی 4132 Day ago هردو خوبن، ولی ساموئل حرفه ای تره پس با این همه بازیکنان خوب پیش به سوی قهرمانی در آسیا، ایران ساحل خاتمی Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۰۷ Reply count 0 By ساحل خاتمی 4131 Day ago به نظر من جانواریو جانواریو هم اگه یه عمر توی لیگ برتر انگلستان بود الان وضعبتش یا مثل ساموئل بود یا حتی برتر از اون..مقایسه اشون ظلمه بابا.. ali deghan Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ Reply count 0 By ali deghan 4131 Day ago بنظرم جانواریو بهتر بود شاید هم دوتاشون در حد هم هستن ساموئل هم برای استقلال بد کار نکرده ف م Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ اسفند ۱۳۹۰ ۲۱:۰۵ Reply count 0 By ف م 4131 Day ago به مظر من ساموئل جانواریو هم خوب بود ولی الان ساموئل تو تیم استقلال هست وما باید بیشتر ساموئل و حمایت کنیم ف م Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ اسفند ۱۳۹۰ ۲۱:۰۵ Reply count 0 By ف م 4131 Day ago Written by: ف م به نظر من ساموئل جانواریو هم خوب بود ولی الان ساموئل تو تیم استقلال هست وما باید بیشتر ساموئل و حمایت کنیم حسن یارمحمدی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ Reply count 0 By حسن یارمحمدی 4127 Day ago آرا نشون میده که هر دو عالین. نه تنها از خارجی های خوب استقلال بلکه از خارجی های خوب انگشت شماری بودن که به ایران اومدن امیرحسین نطاق Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۲ خرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ Reply count 0 By امیرحسین نطاق 4127 Day ago من زدم ساموئل اما جانواریوهم خوب بود حمید سلیمان باری Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۴:۲۴ Reply count 0 By حمید سلیمان باری 4121 Day ago من ساموئل را زدم ولی جانواریو هم برای استقلال مفید بود علیرضا حاجی سیاری Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۰ مرداد ۱۳۹۲ ۲۰:۴۳ Reply count 0 By علیرضا حاجی سیاری 4115 Day ago fagat samuel سمیه اخویان Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ Reply count 0 By سمیه اخویان 4115 Day ago جانواریو علیرضا جوادیان Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ Reply count 0 By علیرضا جوادیان 4113 Day ago ساموئل عالیه درخدمت تیم بازی میکنه رحیمه اسدی Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ Reply count 0 By رحیمه اسدی 4110 Day ago خوب معلومه جی لوید اما خداییش جانواریو هم خوب بود وخیلی واسه تیم زحمت کشید اما کاش اون سالها از استقلال نمیرفت. مجید مسلم آذر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ Reply count 0 By مجید مسلم آذر 4107 Day ago مجید مسلم آذر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ Reply count 0 By مجید مسلم آذر 4107 Day ago هر دو عالی . من جانواریو رو بیشتر دوست دارم . ولی نکته جالب نبود بازیکن خارجی موفق در پرسپولیس هست امیر حسین گودرزی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ Reply count 0 By امیر حسین گودرزی 4095 Day ago جی لویید حرفه ای تره مجید مسلم آذر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ Reply count 0 By مجید مسلم آذر 4092 Day ago درسته ولی جانواریو هم جوون هم تکنیکی بود و خیلی به کار تیم میاد لیلا واحدی فرد Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۷:۲۵ Reply count 0 By لیلا واحدی فرد 4092 Day ago جانواریو عاطفه خاکباز Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۳:۵۱ Reply count 0 By عاطفه خاکباز 4091 Day ago جانواریو خوب گل میزد ولی هیچکی کاپیتان فرهاد نمیشه سمانه صمدی Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۱ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ Reply count 0 By سمانه صمدی 4091 Day ago جانواریو...... دختره همیشه آبی..... محمد طاطیان Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۰:۰۱ Reply count 0 By محمد طاطیان 4090 Day ago ساموئل یه خورده از جانواریو بهتره ای کاش این دو تا کنار هم بازی میکردن مجید مسلم آذر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ Reply count 0 By مجید مسلم آذر 4088 Day ago آقا توجه کردید که هیچوت جواب درصدهای بالا 100 نمیشه . همیشه 99 عارف یوسفی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۴۳ Reply count 0 By عارف یوسفی 4076 Day ago هر دو شون تو پست خودشون خوب و با غیرت بازی کردن مهدیس صمدی Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۰ دی ۱۳۹۲ ۱۵:۲۱ Reply count 0 By مهدیس صمدی 4004 Day ago هر دوشون افرا زمان فشمی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۲ دی ۱۳۹۲ ۱۶:۰۷ Reply count 0 By افرا زمان فشمی 4004 Day ago هر دو ولی .............. .................................................فرهاد مجیدی یه چیز دیگس! atiye zalaghi Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ Reply count 0 By atiye zalaghi 4004 Day ago خدایی جانواریو خیلی بهتر از ساموئل بود ساموئلم خوبه ولی به پا جانواریو نمی رسه مجید مسلم آذر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ Reply count 0 By مجید مسلم آذر 4001 Day ago چون جانواریو تکنیکی و بازیساز بود و مردم بازیشو دوست داشتن . الان خیلی بهش احتیاج داریم atiye zalaghi Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ Reply count 0 By atiye zalaghi 4001 Day ago اینقدر اوضاع جانواریو خوب هست که استقلال رو به کلی فراموش کرده چه نیازش داشته باشیم چه نیازش نداشته باشیم مجید مسلم آذر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ Reply count 0 By مجید مسلم آذر 3992 Day ago این کاروالیو هم نشون داده خیلی خوبه کاووس رشیدی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ Reply count 0 By کاووس رشیدی 3929 Day ago به نظر من جانواریو یه روال ثابت رو طی کرد ولی سامویل فراز و نشیب داشته Jump to استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا