خسرو بی غیرته یا نه؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » خسرو بی غیرته یا نه؟ سعید آقامحمدی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ Reply count 0 خسرو بی غیرته یا نه؟ By سعید آقامحمدی 3939 Day ago امیر حسین اسلامی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ Reply count 0 By امیر حسین اسلامی 3939 Day ago خیر افسانه طرقیان Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ Reply count 0 By افسانه طرقیان 3939 Day ago اینم شد سوال دوست عزیز سعید آقامحمدی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ Reply count 0 By سعید آقامحمدی 3939 Day ago ببخشید پس چی سواله. من همیشه سعی میکنم بروز ترین اتفاقات رو تو سایت قرار بدم . این نظر شخصی شماست. zahra*ss*7777 4444*777 Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ Reply count 0 By zahra*ss*7777 4444*777 3939 Day ago Written by: سعید آقامحمدی مطمئنا خــــــیـــــــــر...خسرو یکی از متعصب ترین استقلالی هاست.... fariba nikzad Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ Reply count 0 By fariba nikzad 3939 Day ago به هیچ وجه...خسروعالیه... حسن یارمحمدی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ Reply count 0 By حسن یارمحمدی 3938 Day ago خسرو یکی از بازیکنان محبوب منه . خیلی هم دوستش دارم. فقط سالی که رفت سپاهان به تیم وهوادارا بد کرد سید محسن رئیس السادات Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ Reply count 0 By سید محسن رئیس السادات 3938 Day ago خسرو هروقت که بازی کرده با تمام وجود بازی کرده.اگه خسرو کم رنگ شده یکی بخاطرمصدومیت بوده و دیگری بخاطر مچ نبودن با بازیکنان است.با حمودی و میثم قبل بهترین بازی رو ارائه میداد. لیلا جوکار Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ Reply count 0 By لیلا جوکار 3938 Day ago نه خسرو بی تعصب نیست اما خوب به هر حال توی سال جام جهانی از مصدومیت میترسه و این طبیعیه.اما من قبولش دارم و نباید بهش لقب بی غیرت می دادن میثم محمدی قراسویی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ Reply count 0 By میثم محمدی قراسویی 3938 Day ago شمـــاها بی غیرتین چون به خاطر پول از استقلال دست نکشیدین شمـــاها بی غیرتین چون به خاطر تیم ملی نرفتین شمـــاها بی غیرتین چون دارین 90 دقیقه برای برد و گل زدن میدوئین شمـــاها بی غیرتین چون داور بلد نیست پنالتی بگیره شمـــاها بی غیرتین چون شانس با ما نیست شمـــاها بی غیرتین چون زمین ســُـره خسرو تو بی غیرتی چون با پای مصدوم و کبود اومدی بازی کردی همتون بی غیرتیـــــن چون مارو به باختن عادت ندادین حالا واقعا اونا با غیرتن؟؟؟!!! نه اونا با تمام غیرتشون بازی میکنن و از جون مایه میذارن! ولی ایکاش یه کم م شانس با ما یار بود........!!!!!! zahra*ss*7777 4444*777 Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ Reply count 0 By zahra*ss*7777 4444*777 3938 Day ago Written by: میثم محمدی قراسویی کااااااااااااااااااااااااااااملا با آقا میثم موافقم....خیلی جالب بود میرودود سیدمحمدی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ Reply count 0 By میرودود سیدمحمدی 3933 Day ago تمام بازیکنان استقلال غیرتمندند.عزیزان عموی استقلالی من بدجوری مریضه لطفا دعاش کنید.اسمش سیدسجاده.سیدودود zahra*ss*7777 4444*777 Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ Reply count 0 By zahra*ss*7777 4444*777 3933 Day ago Written by: میرودود سیدمحمدی تمام بازیکنان استقلال غیرتمندند.عزیزان عموی استقلالی من بدجوری مریضه لطفا دعاش کنید.اسمش سیدسجاده.سیدودود ایشالله زود خوب میشن... جواد نوبخت هروی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۲۱ Reply count 0 By جواد نوبخت هروی 3933 Day ago Written by: zahra*ss*7777 4444*777 مطمئنا خــــــیـــــــــر...خسرو یکی از متعصب ترین استقلالی هاست.... جواد نوبخت هروی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۲۱ Reply count 0 By جواد نوبخت هروی 3933 Day ago Written by: میرودود سیدمحمدی تمام بازیکنان استقلال غیرتمندند.عزیزان عموی استقلالی من بدجوری مریضه لطفا دعاش کنید.اسمش سیدسجاده.سیدودود [/انشاالله خوب میشه ودر قهرمانی استقلال درلیگ92-93جشن میگیره Parsan Mirzaei Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۴ Reply count 0 By Parsan Mirzaei 3930 Day ago اى بابا معلومه که خسرو بى غیرت نیست کاووس رشیدی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ Reply count 0 By کاووس رشیدی 3929 Day ago خسرو یکی از متعصب ترین بازیکنان استقلال . به نظر من این سوال یه جور توهین به خسرو هست Jump to استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا