خسرو حیدری تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » خسرو حیدری آرش کریمی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۴۸ Reply count 0 خسرو حیدری By آرش کریمی 5778 Day ago به نظر من خسرو حیدری چه از نظر کیفیت بازی عالی است وچه از نظر اخلاق شخصیت والایی دارد و جاش در تیم ملی واقعا خالی امیدوارم علی دایی زودتر چشماش واز بشه واین جوان برومند و خوش آتیه فوتبال را به تیم ملی دعوت کنه saman karimifar Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۱ بهمن ۱۳۸۷ ۱۲:۳۹ Reply count 0 By saman karimifar 5778 Day ago خسرو یه ضعف بزرگ داره و اونم فیزیک بدنی نامناسب و ضعف توی کارای دفاعی هستش ولی در مجموع خیلی بهتر از امیر آبادی بازی می کنه Cyrus Ashayeri Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۴ اسفند ۱۳۸۷ ۰۰:۵۹ Reply count 0 By Cyrus Ashayeri 5775 Day ago He has yet to become a reliable wing, but he has the talent, what he needs is professional experiences آریا جاوید Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۰۸:۵۶ Reply count 0 By آریا جاوید 5775 Day ago خسرو حیدری از بازیکنان ریز جسه فوتبال به حساب میاد که از این دست بازیکنان در تمام دنیا وجود داره و اکثر این بازیکنان بخاطر همین خوصوصیت که اندام کوچکی دارند قادر به کارهای تکنیکی و حرکتهای ریز هستند پس باید در این شرایط بدنی باقی بمانند تا کارایی داشته باشند . ( آریا ) مهدی مهاجر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۰ اسفند ۱۳۸۷ ۰۱:۳۵ Reply count 0 By مهدی مهاجر 5775 Day ago بعد ار جانواریو بهترینه. بردیا امینی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۳۹ Reply count 0 By بردیا امینی 5775 Day ago fogholade bazi mikone to bazi ba pikaam kheili mogheyat khalgh kard saman karimifar Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۱ بهمن ۱۳۸۷ ۱۲:۳۹ Reply count 0 By saman karimifar 5774 Day ago خسرو جلوی پیکان عالی بازی کرد و نشون داد که لیاقت ملی پوش شدنو داره محمد جعفری Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۴:۳۸ Reply count 0 By محمد جعفری 5774 Day ago خسرو جزو اون دسته از بازیکنانی هست که در خدمت تیم بازی میکنه مهدی حسین زاده حقیقی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۱ اسفند ۱۳۸۷ ۰۹:۲۶ Reply count 0 By مهدی حسین زاده حقیقی 5773 Day ago یک پیستون راست خوب وبا یک بازی با دوام nima karimi Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ ۱۱:۱۲ Reply count 0 By nima karimi 5773 Day ago روز های اول که خسرو تو ترکیب بود زیاد جالب کار نمی کرد بر عکس اون جان وارییو از همون اول خودشو نشون می داد من اوایل نمی فهمیدم چرا امیر اون رو همیشه تو تر کیب اصلی میزاره اما کم کم دیدم نه بابا اعتماد امیر به حیدری بیخود نبوده اون حالا شده یکی از ارکان قهرمانی این فصل اس.اس واقعا ادم باید خیلی بی انصاف باشه که سانتر های موثر خسرو رو در کسب نتایج تیم موثر ندونه. قبله بازی با فجر سپاسی هم من گفتم که چون خسرو و جانواریو نیستم من به شدت نگران اون بازی هستم. به هر حال باید بگم خسرو یکی از بهترین خرید های این فصل اس.اس و شخص امیر خان هست مینا واحدی پور Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۰ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ Reply count 0 By مینا واحدی پور 5773 Day ago خسرو یکی از بهترین بازیکنان استقلال است و با شرایطی که دارد بهترین گزینه تیم ملی است که از نظر مربی محترم دور مانده اما به نظر من اگر خسرو قدر ان سالی که به استقلال امده بود و از تیم جدا نمی شد قطعا از بزرگان فعلی فوتبال ما بود اما حال هم دیر نشده چون بچه با استعدادی است. مهدى مهربون! Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۳۰ بهمن ۱۳۸۷ ۰۴:۰۹ Reply count 0 By مهدى مهربون! 5772 Day ago فقط میشه گفت ولقعاً استقلالیه و شخصیت و خوی استقلالی داره.توی حرکات فردی کمی زیاده روی میکنه فقط که باید کمی در این باره فکر کنه.یا حق saleh s Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۳ اسفند ۱۳۸۷ ۰۹:۳۵ Reply count 0 By saleh s 5771 Day ago خسرو بازیکن خوبیه وامید وارم در آینده موفق باشه رامین علیزاده Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۳۰ بهمن ۱۳۸۷ ۱۳:۵۴ Reply count 0 By رامین علیزاده 5770 Day ago خسرو حیدری بازیکن صد در صد عالیه ابوالفضل مدبری Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۹ بهمن ۱۳۸۷ ۱۲:۱۲ Reply count 0 By ابوالفضل مدبری 5767 Day ago به نظر من از هر لحاظ شایسته استقلالی بودن را دارد و امیدوارم با زندگی سالم سالها در استقلال و تیم ملی بدرخشد و با سانتر های زرینچه ای باعث گل زنی بقیه باشد. محمد ... Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۴ اسفند ۱۳۸۷ ۲۳:۰۹ Reply count 0 By محمد ... 5760 Day ago خسرو بهترین پیستون راست حال حاضر فوتبال ایرانه. جعفر خوشنوا Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۰۲ Reply count 0 By جعفر خوشنوا 5760 Day ago خسرو حیدری من را به یاد روزهای اوج علیرضا اکبرپور میندازه واقعا خسرو عالی بازی میکنه دستش درد نکنه کاربر ناشناس Gender Male Country Roles Registeration Date ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵ Reply count 0 By کاربر ناشناس 5757 Day ago بهترین و بی حاشیه ترین بازیکن استقلال بهش تبریک می گم رضا کلاگر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ Reply count 0 By رضا کلاگر 5755 Day ago بازیکنه خوبی است ودر اینده بازیکن ثابت تیم ملی میشود.رضا هومن کیانی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۷:۰۶ Reply count 0 By هومن کیانی 5749 Day ago خسرو حیدری خیلی با تعصب و خوب بازی می کنه . سانتاش هم که خیلی خوبه . بیات Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۴ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۵۲ Reply count 0 By بیات 5731 Day ago fekr nemikonin ziyadi rosh hesab baz kardim فضل الله نوری Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۶:۳۴ Reply count 0 By فضل الله نوری 5730 Day ago اگه استقلال 11تابازیکن مثل اون داشت که هم بازیش خوب باشه وهم اخلاقش حتما توآسیاهم قهرمان بودیم ولی افسوس ابولفضل طیبی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۲ بهمن ۱۳۸۷ ۱۹:۱۷ Reply count 0 By ابولفضل طیبی 5729 Day ago خسرو حیدری بازیکنی کم حاشیه ای هست ومیتونه به تیم ملی کمک زیادی کنه حمید شریفی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۱:۱۰ Reply count 0 By حمید شریفی 5728 Day ago خسرو حیدری از بازیکنای خوب استقلال هستش که هم ریز نقش و خوش تکنیکه هم تو خدمت تیم اهل حاشیه هم نیست فقط ضعفش قدرت بدنیشه که اونم رفع میکنه ali deghan Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ Reply count 0 By ali deghan 5728 Day ago یه تارموی سرش میرزه به این جادوگر دست پا چلوفتی لنگیا امیر تشرفی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۳۱ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۲۳ Reply count 0 By امیر تشرفی 5724 Day ago بهترین بازیکن اس اس در نیم فصل دوم... در مجموع دومین بازیکن پس از طالب لو... امیر عباس جعفری Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۰۱:۰۷ Reply count 0 By امیر عباس جعفری 5724 Day ago شعار استقلالی ها در بازی های آینده: مایلی یادت نره ژنرال سرورته هومن وکیلی Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۱ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۱:۴۴ Reply count 0 By هومن وکیلی 5723 Day ago سلام عشق من خسرو خانه هر جا هست موفق باشه میدونم حقش تیم ملیه اما اگه این یارو مایلی کهنه بزاره نیلوفر رسولی Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ Reply count 0 By نیلوفر رسولی 5721 Day ago واقعاً از بهترین و متعصبترین بازیکنان تاریخ استقلال ،خوسرو حیدری به همراه وحید طالب لو و آرش برهانی هستند ..................... ما جایگاه استقلال در لیگ برتر را مدیون خوسرو حیدری هستیم ............................امیدرارم خوسرو حالا حالاها در استقلال بمونه ما نمی خواهیم اونم مثل رضا عنایتی از دست بدیم. سید حامد حقیقت Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۱ فروردین ۱۳۸۸ ۲۰:۱۳ Reply count 0 By سید حامد حقیقت 5720 Day ago خیلی بازیکن خوبیه . به نظر من تنها بازیکن کلاسیک راست ایران بعد از مهدوی کیا ، خسرو هست ولی چون پارتی نداره و اهله چاپلوسی نیست و یه بازیکن فوق العاده ساده هست تا الان به اون چیزی که حقش بوده نرسیده . امیدوارم در ادامه ی بازیهایش موفق باشه حال اگر این بازیهاشو در تیم استقلال ادامه بده که امیدوارم موفق تر از گذشته بشه. خدا کنه بعد از شهرت هنوزم همین طوری ساده و خوش اخلاق بمونه و مغرور نشه . (( شکست یک فرد زمانیه که به اوج غرور میرسه )) ساجد محیسن Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۲ فروردین ۱۳۸۸ ۰۱:۵۴ Reply count 0 By ساجد محیسن 5719 Day ago تعصب و عالی Jump to استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا