دوست دارین آقا امیر فصل بعد هم در استقلال بمونه یا نه؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » دوست دارین آقا امیر فصل بعد هم در استقلال بمونه یا نه؟ سمانه صمدی Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۱ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ Reply count 0 دوست دارین آقا امیر فصل بعد هم در استقلال بمونه یا نه؟ By سمانه صمدی 4091 Day ago من خودم که آرزومه آقا امیر همیشه با استقلال بمونه..... دختره همیشه آبی....... امیر حسین گودرزی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ Reply count 0 By امیر حسین گودرزی 4091 Day ago باید دید جایگزینش کیه محمد طاطیان Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۰:۰۱ Reply count 0 By محمد طاطیان 4091 Day ago امیر تو استقلال میمونه مطمئن باشین تیمو سال بعد میبره فینال آسیا مهدی خلیلی شهنا Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۴ مهر ۱۳۹۲ ۲۳:۵۹ Reply count 0 By مهدی خلیلی شهنا 4090 Day ago ما که دوست داریم بمونه . ولی آقای قلعه نوئی اصولا عادت دارند تو هر تیمی بیشتر از دوفصل نمیمونن و بنظر هیچکسی هم اهمیت نمیدن . اونوقت خدا به دادمون برسه نصف بازیکنا رو هم با خودشون میبرند. اون وقت باید تنمون بلرزه که باز حاجی چه بمبایی می خواد بترکونه .(بمب جاسم کرار رو که خاطرتون هست . ) مهدی خلیلی شهنا Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۴ مهر ۱۳۹۲ ۲۳:۵۹ Reply count 0 By مهدی خلیلی شهنا 4090 Day ago ببخشید بمب مومن زاده سال 73یادم رفت . مجید مسلم آذر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ Reply count 0 By مجید مسلم آذر 4088 Day ago در اولین فصل حضورش سه فصل پشت سرهم موند لیلا واحدی فرد Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۷:۲۵ Reply count 0 By لیلا واحدی فرد 4087 Day ago با تمام وجود میخام بمونه سعید آقامحمدی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ Reply count 0 By سعید آقامحمدی 4086 Day ago اگه بمونه خوبه ولی نمیمونه مرضیه غلامی Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ Reply count 0 By مرضیه غلامی 4086 Day ago دوست دارم بمونه البته با طرز فکر جوون شدن و تهاجمی بازی کردن میثم محمدی قراسویی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ Reply count 0 By میثم محمدی قراسویی 4086 Day ago Written by: مرضیه غلامی من دوست دارم بمونه ولی باید از یه سری کاراش دست برداره و بقول دوستان بیشتر جوون گرایی کنه تا تیم در سالهای بعد دنبال بازیکن نگرده و التماسشون نکنه!!!! saeed ketabi Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۶:۲۰ Reply count 0 By saeed ketabi 4081 Day ago قلعه نوئی Jump to استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا