نظرتون راجع به بدترین بازیکن طول تاریخ استقلال چیه؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » نظرتون راجع به بدترین بازیکن طول تاریخ استقلال چیه؟ saman karimifar Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۱ بهمن ۱۳۸۷ ۱۲:۳۹ Reply count 0 نظرتون راجع به بدترین بازیکن طول تاریخ استقلال چیه؟ By saman karimifar 5745 Day ago بعضی بازیکن ها با بودنشون توی تیم بدترین خصارت ها رو به تیم وارد میکنن دیدن نظرات هوادار ها تو اینجا خالی از لطف نیست! آرش وظیفه دان مقدم Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۳ اسفند ۱۳۸۷ ۲۱:۰۳ Reply count 0 By آرش وظیفه دان مقدم 5745 Day ago فراز فاطمی مهناز نعمتی Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۸ فروردین ۱۳۸۸ ۱۰:۰۶ Reply count 0 By مهناز نعمتی 5745 Day ago Written by: آرش وظیفه دان مقدم فراز فاطمی چرا؟؟؟؟ رضا کلاگر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ Reply count 0 By رضا کلاگر 5741 Day ago بدبخت یکی ازباریکنان بد بود که رفت.رضا حمید شریفی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۱:۱۰ Reply count 0 By حمید شریفی 5740 Day ago علی علیزاده saleh s Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۳ اسفند ۱۳۸۷ ۰۹:۳۵ Reply count 0 By saleh s 5740 Day ago باسلام چون همه بازیکنای ضعیف شانس بازی کردن به مدت زیاد اونم در بازی های حساس رو پیدا نمی کنن من در حال حاضر فقط علیزاده رو می تونم اسم ببرم محمد عسگری Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ Reply count 0 By محمد عسگری 5740 Day ago علیزاده چون باید بجایی فوتبال به بسکتبال برود بهتر و موفق تر است ali deghan Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ Reply count 0 By ali deghan 5727 Day ago نیکبخت که دیگه باید بگم بد بخت مهدی کبیری Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۹:۳۹ Reply count 0 By مهدی کبیری 5726 Day ago علیزاده بدون چون و چرا به نظر من بدترین بازیکن تاریخ استقلال .(البته تا اونجایی که سن من قد میده (25 سال)) ruhi m Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۴ فروردین ۱۳۸۸ ۱۳:۱۵ Reply count 0 By ruhi m 5726 Day ago بدبخت واحدی علیرضا روشن Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۴ بهمن ۱۳۸۷ ۱۵:۴۸ Reply count 0 By علیرضا روشن 5725 Day ago هر بازیکنی دوست داره که بهترین باشه یادتونه فصل قبل این موقع ها بود که آرش برهانی بدترین بازیکن استقلال بود اما الان یکی از بهترینهاست یادتون نره علیزاده هم زحمتهای زیادی برای تیم کشیده زمان مربیگری صمد به وسیله علیزاده بود که تو کورس قهرمانی بودیم اما امسال بدشانسی آورده بیچاره مجتبی محمودیه Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۸ فروردین ۱۳۸۸ ۰۱:۲۰ Reply count 0 By مجتبی محمودیه 5724 Day ago علی علیزاده واقعا امسال بدترین بود و اگه قهرمان نشیم مقصر اصلی اونه مهناز نعمتی Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۸ فروردین ۱۳۸۸ ۱۰:۰۶ Reply count 0 By مهناز نعمتی 5724 Day ago علیزاده مانا کاشانی نژاد Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۴۶ Reply count 0 By مانا کاشانی نژاد 5719 Day ago از آقای civilممنون بابت تذکراتشون ولی این آقای علیزاده همون قدر که اوت خوب پرتاب کرد همون قدر هم موقعیت گل را خراب کرد واین فصل هم که بی نهایت بد بود به نظر من استقلال تو کل تاریخش بازیکنی به این بدی را نخریده. نیلوفر رسولی Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ Reply count 0 By نیلوفر رسولی 5719 Day ago واحدی بدبخت sina moslehi Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۸ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۲۹ Reply count 0 By sina moslehi 5717 Day ago خوب معلومه،علی علی زاده هومن کیانی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۷:۰۶ Reply count 0 By هومن کیانی 5716 Day ago علی علیزاده مرتضی لاری Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۴ بهمن ۱۳۸۷ ۰۸:۵۰ Reply count 0 By مرتضی لاری 5716 Day ago علیزاده sina moslehi Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۸ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۲۹ Reply count 0 By sina moslehi 5716 Day ago البته هاشم بیک زاده هم افتضاح بازی می کنه!! sina moslehi Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۸ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۲۹ Reply count 0 By sina moslehi 5716 Day ago البته هاشم بیک زاده هم افتضاح بازی می کنه!! hesam babaie fard Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۸ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۲۰:۲۶ Reply count 0 By hesam babaie fard 5715 Day ago می دونی از نظر یه استقلالی چه بازیکنی می تونه بد باشه ؟ خوب . بهتون می گم . بازیکنی که از استقلال بیرون بیاد و به پیروزی بره . با این توضیحات فکر می کنم که فهمیدید . بله درسته . آقای علیرضا واحدی بدبخت saeed ,mohammadpour Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۲ تیر ۱۳۸۸ ۱۳:۵۴ Reply count 0 By saeed ,mohammadpour 5649 Day ago ali alizade, alireza nikbakht, hashemi nasab, asnarian! hamed tohi Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۳ خرداد ۱۳۸۸ ۱۸:۳۰ Reply count 0 By hamed tohi 5649 Day ago تو رو خدا اینطوری نگید من علیزاده رو دوست دارم این فصل بد شانسی آورد. REZA VALIZADE Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۳:۲۲ Reply count 0 By REZA VALIZADE 5648 Day ago علی زاده زلزله بود تو استقلال!!!!!!!!!!! با حرکاتش ویران میکرد استقلالو حیف اسم استقلال که روی نیکبخت باشه فقط همین احمد تاج Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ خرداد ۱۳۸۸ ۲۱:۲۷ Reply count 0 By احمد تاج 5645 Day ago علیزاده که واقعا شاهکاری بود که الحمدالله دست از سرمون برداشت و رفت. سید حامد حقیقت Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۱ فروردین ۱۳۸۸ ۲۰:۱۳ Reply count 0 By سید حامد حقیقت 5641 Day ago سلام بر آسمان آبی.با تمام احترامی که برای نظرات دوستان قائلم ولی فکر میکنم که کمی در حق علیزاده دارن بی انصافی میکنن. من هم قبول دارم که در لیگ اخیر خیلی بد بازی کرد ولی نباید فراموش کنیم که 4 فصل پیش که استقلال با سرمربیگری ژنرال قهرمان شد همین اوت دستی های علیزاده بود که نصف گل های ما رو به ثمر میر سوند.من فکر میکنم هر بازیکنی که وارد استقلال میشه دوست داره همیشه بهترین باشه ولی اگه نتونست باید اینو به حساب بدشانسی اون بازیکن دونست چونکه اگر بازیکنه بدی بود قطعاَ به استقلال نمی اومد. مهدی ملایری Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۹ تیر ۱۳۸۸ ۰۹:۴۳ Reply count 0 By مهدی ملایری 5638 Day ago علیزاده احمد قدس Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ Reply count 0 By احمد قدس 5634 Day ago علی علیزاده seyed yaghobi Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۳۰ تیر ۱۳۸۸ ۱۳:۰۶ Reply count 0 By seyed yaghobi 5632 Day ago علیزاده امیر حسین گودرزی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ Reply count 0 By امیر حسین گودرزی 4100 Day ago مومن زاده محمد طاطیان Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۰:۰۱ Reply count 0 By محمد طاطیان 4099 Day ago بیاتی نیا مجید مسلم آذر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ Reply count 0 By مجید مسلم آذر 4092 Day ago غلام فتح آبادی خالق اثر 6 تایی . در این دربی ایشان دفاع استقلال بود و با شاهکارهاش باعث باخت سنگین استقلال شد . جالب اینکه ایشان سال بع به عضویت پرسپولیس دراومد . لعنت به هرچی نامرده لیلا واحدی فرد Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۷:۲۵ Reply count 0 By لیلا واحدی فرد 4092 Day ago Written by: مجید مسلم آذر غلام فتح آبادی خالق اثر 6 تایی . در این دربی ایشان دفاع استقلال بود و با شاهکارهاش باعث باخت سنگین استقلال شد . جالب اینکه ایشان سال بع به عضویت پرسپولیس دراومد . لعنت به هرچی نامرده اگر اینجوریه که این بازیکن بدترین و منفورترین بازیکن استقلاله عاطفه خاکباز Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۳:۵۱ Reply count 0 By عاطفه خاکباز 4091 Day ago ارش برهانی مجید مسلم آذر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ Reply count 0 By مجید مسلم آذر 4088 Day ago آرش کاندیدای یکی از محبوبترین بازیکنای استقلاله مرضیه غلامی Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ Reply count 0 By مرضیه غلامی 4087 Day ago Written by: عاطفه خاکباز ارش برهانی نگید تورو خدا دلت میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آرش هم جزء یکی از محبوبای استقلاله عاطفه خاکباز Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۳:۵۱ Reply count 0 By عاطفه خاکباز 4087 Day ago ب نظر من بببببددددددترین بازیکنه!باید چندتا موقعیت دیگه خراب کنه! مجید مسلم آذر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ Reply count 0 By مجید مسلم آذر 4086 Day ago خیلی از بازیکنا موقعیت خوب رو خراب میکنن مجیدی هم خراب میکنه این که دلیل نمیشه saeed ketabi Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۶:۲۰ Reply count 0 By saeed ketabi 4080 Day ago اکبرپور - هاشم خیلی افتضاحه مجید مسلم آذر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ Reply count 0 By مجید مسلم آذر 4074 Day ago عزیزیم شما بهترین بازیکنای استقلال رو بدترین میدونی ؟ غلام فتح آبادی مرضیه غلامی Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ Reply count 0 By مرضیه غلامی 4073 Day ago فکر نمیکنم بازیکنی بخواد توی تیم بد بازی کنه یا گل نزنه چون اول از همه به خودش ضربه می زنه . من موقعیت خراب کردن رو به پای بد بودن بازیکن نمی زارم و اسامی که دوستان گقتن به نظر من ، کم لطفی در حقه بازیکنانمونه . البته من خیلی غلام فتح آبادی رو نمی شناسم ولی با توجه به گفته دوستان فکر نمی کنم بتونیم بدتر از ایشون پیدا کنیم . امیر جودت حاجی بهزاد Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ Reply count 0 By امیر جودت حاجی بهزاد 4055 Day ago قطعا نیکبخت آرمان وفایی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۱ آبان ۱۳۹۲ ۱۳:۲۶ Reply count 0 By آرمان وفایی 4055 Day ago فکر کنم همه مجاهد خزیراوی رو فراموش کردن با اون گندی که اون سال زد..... مجید مسلم آذر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ Reply count 0 By مجید مسلم آذر 4053 Day ago Written by: آرمان وفایی فکر کنم همه مجاهد خزیراوی رو فراموش کردن با اون گندی که اون سال زد..... اون سالا همه بازیکنا از اون گندا میزدن مجید مسلم آذر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ Reply count 0 By مجید مسلم آذر 4053 Day ago Written by: آرمان وفایی فکر کنم همه مجاهد خزیراوی رو فراموش کردن با اون گندی که اون سال زد..... اون سالا همه بازیکنا از اون گندا میزدن عرفان ساسانی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۸ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ Reply count 0 By عرفان ساسانی 4048 Day ago علی زاده مجید مسلم آذر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ Reply count 0 By مجید مسلم آذر 4035 Day ago دوستان جوونتر برن راجع به فتح آبادی (خالق اثر 6تایی ها ) تحقیق کنن اونوقت می فهمن کی بدترین بازیکن بود . قبلا از این تبانی ها به نفع پرسپولیس زیاد انجام میدادن . مثلی بازی پرسپولیس که یک هیچ عقب بود و اون داور (بهلولی) اونقدر بازی رو کش داد تا پرسپولیس گل مساوی روهم زد . ایشون بعدها خودش اعتراف کرد مجید مسلم آذر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ Reply count 0 By مجید مسلم آذر 4021 Day ago اولای پتاسیل بالایی داره ولی فتح آبادی از همه بدتره Jump to استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا