به نظر شما بهترین بازیکن خارجی استقلال چه کسیه؟؟؟؟؟؟؟؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » به نظر شما بهترین بازیکن خارجی استقلال چه کسیه؟؟؟؟؟؟؟؟ امیرحسین نطاق Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۲ خرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ Reply count 0 به نظر شما بهترین بازیکن خارجی استقلال چه کسیه؟؟؟؟؟؟؟؟ By امیرحسین نطاق 4128 Day ago میثم محمدی قراسویی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ Reply count 0 By میثم محمدی قراسویی 4128 Day ago گوران لاوره که فعلا بخاطر عدم حمایت مالا کلا قهر کرده! واصلا میخواد از ایران بره! پس انگار فقط میمونه، ساموئل... که من به شخصه بهش خیلی ایمان دارم....! سعید آقامحمدی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ Reply count 0 By سعید آقامحمدی 4128 Day ago آره حیف شد که لاوره داره میره خواهشا مسولان کاری کنند.این اتفاق نیافته .پس در نتیجه ساموئل امید زین آبادی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ Reply count 0 By امید زین آبادی 4128 Day ago بهترین بازیکن خارجی استقلال و ایران در حال حاضر ساموئله بدون هیچ تردیدی. در این جا لازم میدنم یادی هم از فابیو جانواریو بکنم.به خدا خیلی دلم براش تنگ شده. ساحل خاتمی Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۰۷ Reply count 0 By ساحل خاتمی 4128 Day ago Written by: امید زین آبادی بهترین بازیکن خارجی استقلال و ایران در حال حاضر ساموئله بدون هیچ تردیدی. در این جا لازم میدنم یادی هم از فابیو جانواریو بکنم.به خدا خیلی دلم براش تنگ شده. قبل از این که ساموئل بیاد جانواریو بهترین بود....یادش به خیر...منم دلم براش تنگ شده امیر حسین اسلامی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ Reply count 0 By امیر حسین اسلامی 4128 Day ago جانواریو بود.ولی الان ساموئل امین حسینی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ Reply count 0 By امین حسینی 4126 Day ago جانواریو خیلی بد شد که از فوتبال خداحافظی کرد مجید مسلم آذر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ Reply count 0 By مجید مسلم آذر 4123 Day ago فقط فابیو جانواریو مجید مسلم آذر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ Reply count 0 By مجید مسلم آذر 4123 Day ago فقط فابیو جانواریو مجید مسلم آذر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ Reply count 0 By مجید مسلم آذر 4123 Day ago فقط فابیو جانواریو tarsa.k.m..d27 fap Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۵ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۰۸ Reply count 0 By tarsa.k.m..d27 fap 4123 Day ago خب معلومه ساموئل.با اون مو های نازش. سعید آقامحمدی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ Reply count 0 By سعید آقامحمدی 4123 Day ago به نظر من تمام بازیکنان خارجی استقلال خوب بودند. مجید مسلم آذر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ Reply count 0 By مجید مسلم آذر 4121 Day ago در نبود مجتبی جای جانواریو خیلی خالیه کاش برگرده مجید مسلم آذر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ Reply count 0 By مجید مسلم آذر 4121 Day ago استقلال بازیساز خوب نداره و تا برگشت جباری امیدوارم مدیریت بتونن جانواریو رو برای برگشت قانع کنن سعید آقامحمدی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ Reply count 0 By سعید آقامحمدی 4121 Day ago Written by: مجید مسلم آذر استقلال بازیساز خوب نداره و تا برگشت جباری امیدوارم مدیریت بتونن جانواریو رو برای برگشت قانع کنن چانواریو دیگه با فوتبال خدا حافظی کرد .چون بد جوری مسدوم شدش و بعد از اون دیگه بازی نمیکنه سیامک قنبری تورانسرائی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۹:۳۵ Reply count 0 By سیامک قنبری تورانسرائی 4121 Day ago با سلام و عرض ادب خدمت همه ی بزرگواران عزیز خودم از نظر این بنده ی حقیر شخص مورد نظر ساموئل میتونه باشه چرا که ایشون شایستگی های خوبی رو داراست که به مرحله ی اجرا گذاشته اند. حمید سلیمان باری Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۴:۲۴ Reply count 0 By حمید سلیمان باری 4121 Day ago مروارید سیاه استقلال ساموئل حمید سلیمان باری Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۴:۲۴ Reply count 0 By حمید سلیمان باری 4121 Day ago فعلا مروارید سیاه استقلال ساموئل ولی اگه بخوایم از بازیکنای قبلی نام ببریم جانواریو علیرضا جوادیان Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ Reply count 0 By علیرضا جوادیان 4113 Day ago ساموئل Jump to استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا