بنظر شما خریدن نیکبخت مفیده؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » بنظر شما خریدن نیکبخت مفیده؟ امیررضا حکمتی نژاد Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۴۶ Reply count 0 بنظر شما خریدن نیکبخت مفیده؟ By امیررضا حکمتی نژاد 4156 Day ago ب نظر من که اصلن هم نیست فقط وفقط دارن پول بی زبون کشور رو الکی خرج میبکنن کاش تازه خرج میکردن دارن دور میریزنش فقط.اصلن نمیتونه بازی کنه............والا بخدا امیر حسین اسلامی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ Reply count 0 By امیر حسین اسلامی 4156 Day ago اگه به قلعه نوعی باشه یه چیزی میدونسته که آوردتش و میدونه چجوری ازش بازی بگیره.ضمنا تجربش تو آسیا هم به درد استقلال میخوره.گرچه تقریبا همه استقلالیا تجربه های آسیایی کم ندارن. امید زین آبادی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ Reply count 0 By امید زین آبادی 4156 Day ago من واقعا به قلعه نویی اعتماد دارم و میدونم بدون دلیل بازیکن نمیگیره. بازیکن خوبیه ولی یه مدت طول میکشه تا تو تیم جابیفته. محمدرضا اسدی زاده Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۴۶ Reply count 0 By محمدرضا اسدی زاده 4153 Day ago ژنرال بدونه دلیل کاری نمیکنه اما من هنوز نیکی رو نبخشیدم محمدرضا کردیان Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۲ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۲۴ Reply count 0 By محمدرضا کردیان 4152 Day ago حتمادلیلی داشته ک نیکی روخریدنش دیگ............................................من ک میگم برای تیم مفیده ساحره عصار Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ Reply count 0 By ساحره عصار 4136 Day ago حتما امیر خان خودش بهتر میدونه ali deghan Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ Reply count 0 By ali deghan 4129 Day ago اگر همینجور ادامه بده مفت گرونه باید تلاش کنه برگرده تو اوج امید زین آبادی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ Reply count 0 By امید زین آبادی 4129 Day ago Written by: ali deghan درسته که نیکبخت تو اوج نیست ولی به نظر من نمایش ضعیفی از خودش ارائه نداده.من که بهش اعتماد دارم چون بیشترین انگیزه بین بازیکنها رو داره. امین حسینی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ Reply count 0 By امین حسینی 4128 Day ago نه سعید آقامحمدی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ Reply count 0 By سعید آقامحمدی 4128 Day ago به نظر من خودشو پیدا میکنه. ساحل خاتمی Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۰۷ Reply count 0 By ساحل خاتمی 4128 Day ago نیکبخت خدایی تجربه خوبی داره...یه کم بگذره حتما خودش رو نشون میده...به هر حال امیرخان بیخودی بازیکن نمیاره که مجید مسلم آذر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ Reply count 0 By مجید مسلم آذر 4122 Day ago منم به ژنرال اعتماد دارم . فقط خداکنه بشه ی نیکبخت گلزن مجید مسلم آذر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ Reply count 0 By مجید مسلم آذر 4122 Day ago اون اقای اولی هم اگر به امیرخان اعتماد نداره بهتره ................ مرضیه غلامی Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ Reply count 0 By مرضیه غلامی 4121 Day ago قلعه نوعی بهتر از همه میدونه چی به صلاحه پس باید بهشون اعتماد کنیم. حمید سلیمان باری Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۴:۲۴ Reply count 0 By حمید سلیمان باری 4121 Day ago به نظر من اگه بهش میدون بدن میتونه خودش رو اثبات کنه علیرضا جوادیان Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ Reply count 0 By علیرضا جوادیان 4114 Day ago شاید وقتی دیگر رحیمه اسدی Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ Reply count 0 By رحیمه اسدی 4111 Day ago با گذشت زمان معلوم میشه ایشالا که نتیجه بخش باشه..... رحیمه اسدی Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ Reply count 0 By رحیمه اسدی 4111 Day ago ب نظر من که اصلن هم نیست فقط وفقط دارن پول بی زبون کشور رو الکی خرج میبکنن کاش تازه خرج میکردن دارن دور میریزنش فقط.اصلن نمیتونه بازی کنه............والا بخدا قرارداد نیکبخت خیلی کم بوده نسبت به بقیه : اگه اشتباه نکنم 60میلیون...... مجید مسلم آذر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ Reply count 0 By مجید مسلم آذر 4108 Day ago فعلا که زیاد ازش استفاده نشده . در دو بازی که باختیم نیکبخت حضور داشته Jump to استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا